Celebrity

11. října 2022 18:00

Tomáš Durčák

Marie Růžičková o dceři Lejle: Je celý Vladimír, trestat ji naštěstí nemusíme

Dcera Marie (34) a Vladimíra (59) Růžičkových oslavila 10. října už své páté narozeniny. Maminka se při té příležitosti pochlubila krásnými snímky nejen malé oslavenkyně, ale i celé rodiny, která se sešla, aby jí pogratulovala. Zároveň si našla čas, aby pro Prima Ženy něco málo o své dcerce prozradila.

Lejla se Marii a Vladimírovi narodila v roce 2017, a to deset dní před termínem porodu. I přesto prvorodička vše zvládla a dcera Lejla přišla na svět bez problémů. Čas ale letí jako voda a nyní má za sebou už páté narozeniny. Co za tu dobu malá Lejla své rodiče naučila?

„Dcera mě určitě naučila, jak důležité a prospěšné je být neustále pozitivní,“ řekla webu Prima Ženy Marie Růžičková. „Lejla je strašně pozitivní, pořád se směje a musím říct, že mě naučila ráno vstávat s úsměvem. Člověk v životě neustále řeší spoustu věcí, spoustu z nich ho i trápí. Když se na to ale pak podívá s odstupem, nejdůležitější je být zdravý, mít zdravé děti a zdravou rodinu. Takže určitě mě naučila mít pozitivní přístup k životu,“ dodala.

Lejlinky narozeniny ❤️🍀🥳

Posted by Marie Růžičková on Monday, October 10, 2022

Lejla je mimořádně chytrá a celý Vladimír

Půlkulatiny malé Lejly byly důvodem k oslavě, na které pro malou princeznu nechyběl ani velký dort s jednorožcem. Za co je maminka Marie na svou pětiletou dceru nejvíce hrdá? „Asi každá máma je nějakým způsobem na své děti pyšná. Lejla je ale podle mě opravdu strašně hodná a šikovná. Myslím si, že na svůj věk je docela dost vyspělá a chytrá. Kolikrát se nestačíme divit, jak nám odpovídá. Na tohle jsem tedy určitě pyšná,“ svěřila se Marie.

Také dcera Petra Muka se potatila:

Co se ale týče dceřina charakteru, přiznala, že Lejla je v mnohém spíš po tatínkovi. Byť i z Marie v sobě něco má: „Je hodně do manžela, spoustu věcí má po něm. Po mně je ale hodně citlivá, někdy možná až přecitlivělá. To v ní pak vidím úplně sebe. A taky má ráda, když se může vymódit, upravit si vlásky a být princeznou.“

Ve všem ostatním v ní ale Marie vidí svého manžela. „Je dost tvrdohlavá, takový náš malý velitel, což občas působí vtipně. Celkově má většinu povahových rysů rozhodně po manželovi, a to včetně zlozvyků – že si třeba kouše nehty,“ přiznává Marie s tím, že dcera má dokonce i podobné chutě jako manžel, takže má doma vlastně takovou jeho kopii.

K tělesným trestům u Růžičků naštěstí sahat nemusejí

I sebeúžasnější a sebehodnější dítě však umí zazlobit a rodiče někdy i potrápit. Jak se tohle řeší u Růžičků? Popravdě mají štěstí, protože Lejla podle maminky rozhodně není žádný trucoun: „Možná si budete myslet, že přeháním, upřímně ale musím říct, že naše dítě zlobí úplně minimálně. Jasně, občas zkouší, kde jsou hranice a co si může dovolit, jsem ale ráda, že vůbec nemusíme přistupovat k tomu, že bych ji třeba plácla nebo něco takového.“

Marie a Vladimír tak kvitují i to, že má jejich dcera dobré vychování. „Ona opravdu ví, kde je hranice. Ve chvíli, kdy zvýším hlas a místo Lejlinko jí řeknu Lejlo, ví, že už přehání, a okamžitě couvne,“ prozradila Marie s vděkem. „Za to, že se s dcerou vždycky domluvíme, jsem hrozně ráda. My totiž s manželem nemáme rádi rozežrané děti a modlili jsme se, ať nás poslouchá a nemusíme ji mydlit,“ dodala s úsměvem Marie.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.