Celebrity

27. června 2024 12:20

Eliška Reiglová

Václav Upír Krejčí přiznal boj s rakovinou. Vinu připisuje stresu z rozvodu

Herec a mim Václav Upír Krejčí (68) ve společnosti v poslední době rozhodně nepůsobil jako někdo, koho by něco závažného trápilo. Nyní ale přiznal, že opak je pravdou, protože dlouhé měsíce tajil, že u něj lékaři loni objevili rakovinu. A dokonce i doktorka dle jeho slov vinu připisuje exmanželce, s níž se Krejčí stále nedohodl na vypořádání majetku.

Václav Upír Krejčí v loňském roce rozdával úsměvy na všechny strany, především proto, že měl novou energii díky přítelkyni. Za jeho pozitivně působící fasádou se ale skrýval i smutek a strach, protože právě loni mu lékaři našli v břišní oblasti nádor o velikosti 15 x 5 x 7 cm. Ten mu také odoperovali.

Ač se slavný mim se Zuzanou Krejčí už rozvedl, k majetkovému vypořádání mezi ním a jeho exmanželkou ještě nedošlo. A právě stresu, který mu tato situace způsobuje, prý i odbornice přisuzuje jeho diagnózu. „Moje lékařka mě požádala, abych se odstřihl od matky našich dcer, jinak prý bude nemoc bujet dál,“ řekl deníku Blesk.

Spor o dům

Hlavním zdrojem konfliktu mezi bývalými manželi má být dům ve starých Řepích. Václav Upír Krejčí by ho rád prodal a peníze rozdělil rovným dílem. Myslí si, že by pak s financemi dokázali oba rozumně naložit. Jeho nápad se však nesetkal s úspěchem, a tak doposud není jasné, jak to s domem a jeho vlastnictvím nakonec dopadne.

„Já bych pak koupil bydlení pro jednu dceru, Zuzana té druhé. Nevidím v tom problém, nikdo by nepřišel zkrátka. Jenže druhá strana si nejspíš myslí, že je mi třicet a můžu zase začít na zelené louce. Mám odejít s holým zadkem,“ postěžoval si zoufalý herec, který po rozvodu bydlel ve studiu, jež na to není uzpůsobené.

Čtěte také: Chtěl si Upír Krejčí ublížit? S autem sjel do potoka, pak utekl do lesa. Skončil v nemocnici

Situaci mu neulehčuje ani fakt, že jedna z dcer s ním dle jeho slov komunikuje jen tehdy, když něco potřebuje. „Táhne mi na sedmdesát, navíc mám rakovinu. Chtěl bych trochu slušně a hlavně šťastně dožít. A mrzí mě, že dcera napíše esemesku, abych jí dal peníze na řidičák, ale k narozeninám ani na svátky mi nenapíše,“ posteskl si.

Drsné odmítnutí

Vzhledem k tomu, jaký dopad na jeho fyzické i psychické zdraví porozvodové tahanice o majetek mají, rozhodl se Václav Upír Krejčí kontaktovat svou bývalou tchyni, oční lékařku. Té se pokusil situaci vysvětlit ze svého úhlu pohledu a dojít s ní k nějakému rozumnému řešení. Její odpověď ovšem nenesla ani náznak pokusu o vstřícnost.

„Napsal jsem jí o své nemoci. Odvětila, že je nemám vydírat, že rakovina se dnes dá léčit. Proto jsem taky tak dlouho mlčel, aby lidi ještě neřekli, že rakovinu využívám ve svůj prospěch,“ dodal Krejčí, kterému je už téměř druhým rokem velkou oporou přítelkyně Lucie. Ta s ním ruku v ruce prožívá dobré i zlé.

Václav Upír Krejčí si nechal vyložit karty:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.