Vášnivý romantický seriál Souboj s láskou přináší vzrušující příběh krásné Efsun

Milující máma nebo chladná mrcha - Souboj s láskou

Půvabná Efsun je nejen krásná, ale také inteligentní dívka, která jednoho dne dostává nečekanou zprávu. Ta jí od základů změní život. Poutavě ztvárněný příběh uvidíte v novém tureckém seriálu Souboj s láskou od 21. září na Prima LOVE.

Užijte si romantický podzim na televizním kanálu Prima LOVE. Souboj s láskou je turecký romantický komediální seriál z luxusního lékařského prostředí estetické chirurgie. Poprvé byl uveden na televizní obrazovky na začátku června 2022 a má celkem 42 epizod.

Souboj s láskou sledujte od 21. září v 16:00 na Prima LOVE. Každý den budou odvysílány dvě epizody.

Příběhu dominuje mladá dermatoložka Efsun (Cemre Bayselová), která vyrůstala jen s otcem na tureckém venkově, zatímco její matka Perin (Ebru Cündübeyoğluová) usilovně budovala kariéru. Stala se nejvyhledávanější plastickou chiruržkou v Turecku. Teď chce, aby za ní Efsun přijela do Istanbulu a pomohla jí s prací.

Záhy se ukáže, že Perin leží na smrtelné posteli a chtěla by dceru naposledy vidět. Překvapená dívka přijímá pozvánku do Istanbulu a tam zjišťuje, že její matka vlastní největší kliniku estetické chirurgie v celém městě! A rovnou jí nabízí skvělé pracovní místo!

Váhavá Efsun je nedobrovolně zatažena do živého chaosu velkoměsta a musí rychle zapomenout na poklidné tempo ospalého venkova. Pomáhá s vedením kliniky, setkává se s nejvybranější istanbulskou smetánkou a plní přání rozmazlených dam z vyšší společnosti s absolutní závislostí na botoxu. Seznamuje se také s novým kolegou, charismatickým, ale arogantním plastickým chirurgem Emirem (Burak Çelik), který sice vůbec nevěří na lásku, ale stejně se do Efsun bláznivě zamiluje.

Seznamte se s Emirem ve vtipné exkluzivní ukázce. První setkání s Efsun dají oběma hrdinům hodně zabrat:

A tak zatímco Efsun překonává všechny možné potíže, těžkosti i problémy a zároveň hledá vlastní cestu životem, nečekaně objevuje nejen dávno ztracenou matku, ale i vzrušující lásku.

Herci v hlavních rolích seriálu Souboj s láskou

Cemre Bayselová (24)

Turecká herečka se narodila 5. února 1999 v Izmiru. Zahrála si v seriálech Souboj s láskou, Sol Yanim nebo Bozkır. Vystudovala umění na univerzitě Ege.

Burak Çelik (31)

Turecký herec a model se narodil 21. července 1992 v Istanbulu. Zahrál si v seriálech Souboj s láskou, Ben Bu Cihana Sığmazam nebo Kuruluş: Osman. Jeho matka byla imigrantka.

Ebru Cündübeyoğluová (42)

Turecká herečka, zpěvačka a spisovatelka se narodila 10. září 1974 v německém městě Heilbronn. Zahrála si v seriálech Souboj s láskou, Doğduğun Ev Kaderindir nebo Avrupa Avrupa. Její matka Hülya Cündübeyoğluová byla Miss Turecka pro rok 1970. Vystudovala ekonomii na Uludağské univerzitě. Když jí bylo 20 let, proslavila se na televizní obrazovce jako moderátorka každodenního zábavního pořadu. Díky tomu začala být obsazována do rolí v různých seriálech. Ve 40 letech jí byla diagnostikována dyslexie a od té doby se snaží zvyšovat povědomí veřejnosti o všech poruchách učení. Od roku 2003 je jejím manželem rozhlasový dramatik Mert Güçlü Mete, se kterým se jí v roce 2005 narodila dcera

Souboj s láskou můžete sledovat také online na prima+

O nějaké spolupráci Efsun a Emira alespoň na začátku příběhu nemůže být ani řeč. Další exkluzivní ukázka napoví:

Sdílejte článek
Štítky láska Turecko premiéra Prima Love herec Podzimní program turecký seriál Souboj s láskou Cemre Baysel Ebru Cündübeyoğlu Burak Çelik Ben Bu Cihana Sığmazam

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.