11. října 2024 13:18

Michaela Vlčková

Velká rána pro Jágra a jeho partnerku. Dominice zemřel tatínek, podlehl zákeřné nemoci

Jaromír Jágr (52) a jeho partnerka Dominika Branišová (30) zažívají ohromnou bolest. Ve středu odešel Dominičin otec, který ve věku pouhých 55 let podlehl zákeřnému onemocnění. Otec partnerky Jágra měl prohrát boj s rakovinou.

Před téměř dvěma lety zemřel otec české hokejové legendy Jaromír Jágr starší. Nyní se musí ikona hokeje vyrovnávat s další velkou ztrátou. Jeho potenciální tchán podlehl rakovině.

Pavel Braniš byl nadšeným sportovcem. Miloval běh, ale převážně se věnoval cyklistice, přičemž v Příbrami měl svou vlastní prodejnu a servis kol. Se zákeřným onemocněním měl bojovat několik let.

Čtěte také: Jágr opět posunul rekordní hranice. Proti Spartě se blýskl vítězným gólem

Nekouřil, nepil a sportoval, přesto mu byla diagnostikována rakovina. „Ani tak se mu ale nepodařilo té zákeřné nemoci vyhnout,“ řekli deníku Blesk Branišovi známí.

Přestože Dominiku Branišovou a Jaromíra Jágra dělí věkový rozdíl 22 let, Pavel vztahu fandil a svou dceru maximálně podporoval. „S jejím tatínkem si velmi rozuměl,“ uvedl zdroj.

Když v roce 2022 zemřel tatínek Jágra, Dominika mu byla velkou oporou. „Jaromír jí to oplácí,“ dodal zasvěcenec s tím, že Pavlův prohraný boj s rakovinou Jágra těžce zasáhl.

Dominika Branišová v Karlových Varech promluvila o svatbě: Jen já, ženich a pláž:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 10. 2024

Dnes se budete cítit poněkud napjatí a budete to přičítat nudě a nespokojenosti se svým současným životem. Většinu dopoledne byste mohli strávit sněním a vymýšlením bláznivých plánů, jak uniknout z rutiny. Přitom možná objevíte nápad, který bude nejen lákavý, ale také realizovatelný. V následujících dnech jej pečlivě zvažte. Možná se do toho budete chtít pustit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.