Velká věštba na červen pro Kozorohy: Přichází zajímavé pracovní spolupráce a investice

KOZOROH: Měsíční horoskop na červen 2024

Co čeká Kozorohy v šestém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká magická rostlina vám navodí klid a harmonii? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází karta Šestka holí, a to je karta, která vám nese příležitosti, štěstí, popožene vás dopředu. Nekoukejte dozadu, ale berte, co k vám přichází.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují hned na začátku měsíce vaši schopnost dotáhnout věci do úspěšného konce. Dařit se vám bude při jednáních s úřady nebo bankou. Můžete si objednat nějakou preventivní prohlídku nebo návštěvu specialisty, i to vám půjde do štěstí. Půjde k vám hromada informací.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která to neumí s penězi: Do dluhové pasti snadno spadnou Střelci i Berani

Na začátku druhé dekády vás něco v pracovní oblasti přibrzdí. Něco prostě nepůjde hned, ale nespěchejte, může to mít svůj důvod. Možná to můžete udělat lépe a později by vás mrzelo, že jste tomu nedali ten čas. Dejte si pozor na nečekanou kritiku. Nic si z ní nedělejte, zkuste ji přijmout, bude konstruktivní.

Třetí dekáda přinese zajímavé pracovní spolupráce, investice do domova, možná někomu staršímu ve svém okolí dobře poradíte. Koncem měsíce si hlídejte své zdraví.

Magická rostlina pro Kozorohy na červen

Magickou rostlinou pro vás na měsíc červen je řebříček. Přitahuje nápomocné lidi a příznivé situace, navozuje klid, zahání smutek po nepěkných vztazích a hladí nervy. A jací jsou Kozorozi jako děti, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.