Velká věštba na červen pro Střelce: Využijte příležitosti, které vám život nabídne

Co čeká Střelce v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červen vám z tarotových karet vychází krásná Šetka holí, která nabízí zajímavé příležitosti. A vy byste je určitě měli využít.

Co říkají mariášové karty?

I mariášové karty vám začátkem června slibují spoustu zajímavých možností a budete mít nad sebou boží ochranu, která bude nad vámi bude bdít hlavně na cestách.

Během druhé červnové dekády se nejspíš budete s někým dalším, pro vás milým, domlouvat na nějaké delší cestě, možná dovolené. I přes počáteční hádky a rozdílné názory se nakonec dohodnete.

Ve třetí dekádě by vám mohly nějaké papírové záležitosti přinést zisk. Červen také bude v případě Střelců přát zásnubám a svatbám a pokud se vás to netýká, přinejmenším se dostanete do nějaké větší společnosti, kde bude hodně dobrého jídla a pití a vy si to náramně užijete.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Střelce?

Malí Střelci se snad už rodí s batůžkem na zádech, protože potřebují všechno prozkoumat a všude být. Jsou všechno, jen ne diplomaté. Všechno potřebují zkrátka říct tak, jak je, což s sebou nese i různé komické nebo i nepříjemné situace.

Vaše runa na červen: Manaz

Runa Manaz je o člověčenství a sebeobětování se pro dobro všech. Pomáhá v rodinných věcech a vztazích a posiluje nastavení vztahů s ostatními lidmi. Říká vám, že budete mít velmi rádi své okolí, ale někdy to může být na váš úkor.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.