Velká věštba na červen pro Vodnáře: Máte šanci začít něco nového

Co čeká Vodnáře v krásném šestém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červen vychází Eso mečů, které předpovídá nové věci. Nebojte se tedy pustit do něčeho nového, přestože to bude vyžadovat určitou odvahu.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem června přijde zajímavá nabídka od někoho víc než sympatického, takže si nebudete chtít udělat ostudu. Nebojte se do toho jít. Když to i přes různá úskalí zvládnete, máte možnost nastartovat něco, co by mohlo fungovat delší dobu. Koncem první dekády může přijít jen nějaká malá překážka, kterou ale nemůžete ovlivnit.

Během druhé dekády získáte zajímavé informace, ale ne všechny budou pravdivé. Vy naštěstí budete mít dobrý cit oddělit od sebe, co je a co není pravda. Budete mít i možnost posedět se svými přáteli a hostiteli tentokrát nejspíš budete vy.

Poslední červnová dekáda slibuje zaslouženou odměnu v podobě financí. Buďte ale opatrní, někdo se vás bude snažit doběhnout a bude z vás chtít peníze vylákat. Máte šanci nastartovat něco nového, tak si to nenechte vzít.

Jaké jsou děti narozené ve znamení Vodnáře?

Většina Vodnářů jsou futuristé, nebojí se objevovat nové věci. Jsou jiní, než je většina jejich vrstevníků. V jejich pokojíčcích tak často nenajdete obrázky pohádkových postaviček, ale spíš třeba výjevy z Hvězdných válek nebo fotografie planet.

Vaše runa na červen: Uruz

Uruz neboli Urox je runa síly a zdraví. Říká vám, abyste se nenechali okrádat (o své peníze, nápady…). Pak si dokážete vychutnat plody své práce.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.