Astročlánky

23. června 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červenec pro Lvy: Mělo by se vám dařit, jen pozor na pomluvy!

PRIMA HOROSKOPY S1 - LEV: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co čeká Lvy v sedmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže splnit vaše přání? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází karta Slunce. Ta ukazuje, že se vám bude dařit a budete zářit stejně jako sluníčko na obloze. Měli byste získat vše, po čem toužíte, nebo budete mít alespoň hodně radosti a štěstí.

Co říkají mariášové karty?

Tento měsíc pro vás bude velmi dynamický a uteče rychleji, než byste čekali. Většinu věcí, které si naplánujete, byste měli zvládnout víc než dobře. Začátkem července vás čeká cestování, které možná bude spojené s nějakou drobnou komplikací, případně se může něco trochu oddálit. Vše bude ale pro dobrou věc, takže pokud by vám třeba ujel vlak nebo jste se někde zdrželi, nic si z toho nedělejte. Ve finále vám to pomůže.

Čtěte také: Dovolená podle horoskopu. Kam vyrazit a jak si to co nejvíc užít?

Druhá červencová dekáda přinese radosti v soukromém životě. Možná se dá rodina víc dohromady. Jen si hlídejte, aby nepřišla ponorková nemoc. Bylo by dobré, kdybyste si udržovali nějaký svůj osobní prostor. Ten totiž potřebuje každý.

Hlídejte si v červenci také informace, které k vám budou přicházet. Některé nemusí být myšleny zcela dobře. Přemýšlejte, co z toho může mít ten, který je šíří. Jistě vycítíte, když nebudou myšleny úplně dobře. Na druhou stranu budete mít kolem sebe i lidi, kteří vás mají rádi, a vy si to s nimi mnohonásobně vynahradíte.

Kouzla na červenec pro Lvy

Pokud pojedete k moři a na břehu najdete dříví nasycené mořskou solí, zkuste si ho vysušit. Získáte tak palivo pro mystické ohně a můžete ho použít při různých rituálech. Nebo do dřívka vyryjte své přání a hoďte ho zpět do moře. Také ho můžete ozdobit nějakými symboly a pak ho nosit s sebou jako talisman nebo amulet. Z naplaveného dříví si můžete vyrobit i magickou hůl, kterou pak do písku budete dělat kruhy a do nich kreslit runy. Ty pak necháte spláchnout přicházející velkou vlnou, což je většinou každá sedmá až devátá, takže budete mít dost času, abyste runu stihli nakreslit. Když vlna nakreslenou runu spláchne, mělo by se vám vaše přání splnit. A kdybyste se snad k moři nedostali, můžete ke splnění svých přání použít i klacík, který najdete někde u rybníka nebo u řeky a který je prosycený českou sladkou vodou.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.