Horoskopy

22. června 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na červenec pro Raky: Někdo si bude chtít vzít něco, co vám patří

PRIMA HOROSKOPY S1 - RAK: Měsíční horoskop na červenec 2024

Co čeká Raky v sedmém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat? Co by naopak neměli promeškat? A jaké kouzlo jim pomůže, když věci nepůjdou tak, jak chtějí? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na červenec vychází Devítka disků. To je krásná karta, která slibuje, že by se vám mělo dařit v materiální oblasti. Sice budete mít výdaje, ale budete mít i příjmy a měli byste to všechno ustát.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem července si ve svém okolí hlídejte lidi, kteří nejsou příliš přejícní. Jako kdyby někdo chtěl skočit po tom, co náleží vám. Může to být vaše práce, vaše prémie, případně příležitost, o kterou budete muset zabojovat. Karty ukazují, že máte hodně šancí to vše ustát a zvládnout. Poznáte včas něčí záměry a dokážete se podle toho zařídit a správně se ochránit. Tento měsíc totiž budete mít velmi dobrou intuici a dokážete vycítit, když se něco děje. A shodou náhod se vždy ocitnete tam, kde máte být.

Mohlo by vás zajímat: Víte, jak v horoskopu poznáte sklony k závisti?

Během druhé červencové dekády už vše poběží dobře. Možná si budete dělat zásoby na pozdější období. Budete i trochu investovat do svého domova, pohodlí, do lidí, na kterých vám záleží. Radost vám budou dělat vaše děti a něčím vás asi mile překvapí i váš partner. Jste-li zadaní, může se váš vztah zlepšit a být takový, jako byl v začátcích. Nezadaní mohou potkat někoho, s kým jim bude velmi dobře. Třeba i partnera na celý život.

Kouzlo na červenec pro Raky

Pokud budete v červenci řešit něco, co není tak, jak byste chtěli, zkuste si na pomoc vzít dva hrníčky. Naplňte je zčásti vodou a přelévejte ji z jednoho hrnku do druhého. A při přelévání si představujte, jak si přitahujete do života to, co chcete. Vodu pak můžete vypít nebo s ní zalít svou oblíbenou květinu. Případně si ji můžete přilít i do koupele.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.