Velká věštba na květen pro Lvy: Nečekejte od druhých víc, než vám můžou dát

Co čeká Lvy v rozkvetlém pátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Viselec, což je karta, která zobrazuje člověka, který visí za jednu nohu hlavou dolů. Tím říká, že každé poznání něco stojí, protože když je člověk hlavou dolů, z kapes se mu sypou peníze. Je dost dobře možné, že v něčem, na čem vám může záležet, nemůžete udělat vůbec nic. Ale i to je věc, která k životu patří.

Co říkají mariášové karty?

Květen by pro vás mohl být celkem příjemný. Zachováte si své jistoty, měli byste se těšit dobrému zdraví, dařit by se vám mělo i v práci. Trochu bezmocní se můžete cítit jen na poli lásky, naštěstí to bude jen chvílemi, jinak vám bude přát štěstí. Bude ale dobré, když od druhých lidí nebudete očekávat, že se zachovají způsobem, který si vy představujete. Pokud se smíříte s tím, jací ostatní lidé jsou, může to pro vás být velice přínosné.

Polibek od Lva

Líbat se se Lvem, například v květnu pod rozkvetlým stromem, může být opravdový zážitek. Když totiž líbá Lev, říká se, že se chvěje zem.

Vaše runa na květen: Naudiz

Naudiz v překladu znamená nouze. Ve skutečnosti to je spíše cesta z nouze, protože jste dotlačeni k tomu, abyste se dostali ze situace, kterou už dál nehodláte snášet. Přinutí vás, abyste si pomohli sami.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.