Velká věštba na květen pro Ryby: Důležité bude podívat se na věci z jiného úhlu

Co čeká Ryby v rozkvetlém pátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází Sedmička disků, která předpovídá, že můžete mít nějaké touhy, vize nebo potřeby a cítíte, že vám nějak utíkají mezi prsty a že je všechno špatně. Je to ale jen váš subjektivní pocit. Zkuste se na to podívat z jiného úhlu a jít jinou cestou, abyste docílili toho, co chcete. A nakonec zvládnete to, o čem jste si vůbec nemysleli, že by to bylo možné. Pokud to nevzdáte.

Co říkají mariášové karty?

Dávejte si hned začátkem měsíce pozor na zprávy, které získáte od starších žen ve vašem okolí. Mohou být pro vás přínosné a vždy v nich bude něco určeno přímo pro vás a bude záležet na tom, co si z toho pro sebe dokážete vzít. Také byste měli přijít na to, jak si některé věci zařídit jednodušeji.  Celkově by pro vás první dekáda měla být šťastná a slibuje i nějaké zajímavé pozvání na příjemnou akci, která vás potěší.

Během druhé dekády váš partner nebo někdo ve vašem okolí bude mít výdaje do věcí, které vás moc nepotěší, protože vám přijdou naprosto zbytečné. Budete se s tím ale muset smířit. Máte také možnost získat něco navíc, jak v rovině materiální, tak v rovině společenské. Stačí se dobře dívat kolem sebe.

Poslední květnová dekáda by mohla přinést možnost poznat nové lidi v souvislosti s vaší prací, se kterými se vám bude dobře spolupracovat.

Polibek od Ryb

Květen je měsícem lásky a polibků. O Rybách se říká, že se nejraději líbají při soumraku, setmění nebo za svitu Měsíce.

Vaše runa na květen: Tiwaz

Tiwaz říká, že za všechno se platí. Takže když něco chci, musím tomu něco obětovat, ale získám to a posune mě to kousek dál. Radí vám, abyste se drželi svých cílů, šli si za nimi a nezdržovali se ničím ostatním.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.