Velká věštba na květen pro Váhy: Některé události mohou ovlivnit vaši budoucnost

Co čeká Váhy v rozkvetlém pátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na květen vychází Osmička holí, která představuje komunikaci, umění diplomacie. Budete ve svém živlu, protože se od vás bude požadovat, abyste toho hodně řekli, ale přitom se k ničemu nezavázali nebo nikomu neublížili. Což je umění, které vy Váhy skvěle ovládáte.

Co říkají mariášové karty?

Květen by měl být hodně bohatý na události a zážitky. Začátkem měsíce se pravděpodobně budete starat o starší členy rodiny, kteří budou potřebovat pomoc (například odvézt k lékaři nebo něco zařídit). Budete dodělávat i nějaké resty z minula a možná ještě stihnete i krátký výlet.

Ve druhé dekádě se dostanete na nějakou událost, například svatbu nebo oslavu. Zadané Váhy čeká výrazné prohloubení vztahu, možná i nějaká vážnější nabídka, například zasnoubení nebo sňatku. I pro nezadané Váhy bude květen hodně zásadní a zajímavý z hlediska citů. Přijde totiž možnost seznámení, ze kterého by se mohl vyvinout vážný vztah. Objeví se i nějaké pracovní nebo finanční nabídky. Snažte se je využít. Možná vám to zabere trochu času navíc, ale do budoucna se vám to velmi vyplatí a máte možnost získat i nějaké cenné informace.

Ve třetí dekádě se možná dozvíte o nějakých svých socích, bude ale lepší nedělat vůbec nic, protože se to rozhodne i bez vašeho přičinění. Karty vám slibují ochranu, navíc máte kolem sebe lidi, které máte rádi a kteří mají rádi vás.

Polibek od Váhy

Vahám vládne planeta lásky a krásy Venuše. Když už se tedy bude Váha v květnu líbat pod rozkvetlým stromem, potřebuje romantickou atmosféru a scenérii. Pokud jí to někdo dopřeje, získá si její srdce.

Vaše runa na květen: Manaz

Manaz je runa člověčenství a sebeobětování se pro dobro všech. Pomáhá v rodinných věcech a vztazích a posiluje nastavení vztahů s ostatními lidmi. Radí vám, abyste ze sebe vykřesali to nejlepší, co dokážete.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.