Astročlánky

22. října 2024 05:31

redakce Prima Ženy

Velká věštba na listopad pro Býky: Budete muset vystoupit z komfortní zóny

BÝK: Měsíční horoskop na listopad 2024

Co čeká Býky v jedenáctém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jakou svíčku by si měli zapálit, pokud chtějí posílit blahobyt, bohatství, úspěch a finanční stabilitu? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na listopad vám z tarotových karet vychází Královna holí. To je jedna z nejkrásnějších karet. Počítejte s tím, že budete chtít být velmi nezávislí, budete prosazovat své názory a možná se nebudete moc ohlížet kolem. Také můžete potkat ženu, která je velmi nekonvenční a může vám ukázat, jak si poradit v obchodních věcech nebo s učením. Královna holí také někdy věští věci spojené s domovem a péčí o něj v tom smyslu, že něco musíte opravit nebo napravit. Možná na chvíli budete muset vystoupit ze své komfortní zóny, ale bude to mít smysl.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují velmi plodný start měsíce. Může vás naštvat nějaká úřední záležitost nebo něco jiného, co budete muset přenastavit. Například si změníte pojistku nebo budete řešit nějaký bankovní produkt. A uděláte dobře, protože když to nenecháte být tak, jak to je, jen na tom vyděláte. Možná také navštívíte lékaře, někoho, kdo vám pomůže být zdravější a cítit se lépe. Může jít o preventivní prohlídku nebo zákrok, kterého se ale nemusíte bát. Měli byste si také dávat pozor na to, co, kde a před kým řeknete, protože i když může jít o příjemné popovídání, někdo může otočit vaše slova proti vám.

Druhá listopadová dekáda už bude klidnější. Budete si zvelebovat svůj domov, k tomu budete mít pod kontrolou lidi ve svém okolí, takže by vás nikdo neměl nepříjemně překvapit. I v pracovní oblasti by věci měly fungovat tak, jak mají. Toto období bude také ideální pro lásku.

Mohlo by vás zajímat: Všechny lásky Býka: Koho miluje a koho nenávidí?

Ve třetí dekádě máte možnost zazářit před nějakým kolegou nebo kolegyní ve vašem oboru a chvíli se budete cítit, jako kdybyste stáli na červeném koberci ve světlech reflektorů. Tuto chvilku si užijete, jen si koncem měsíce hlídejte své zdraví, ať někde nenastydnete.

Listopadová magie svíček pro Býky

Pro Býky jsou ideální červené, žluté, zelené či růžové svíčky. Pokud chcete posílit blahobyt, bohatství, úspěch a finanční stabilitu, pak si zapalte zelenou svíčku. Je to barva rovnováhy a obnovy života, uzdravuje tělo, duši i různé situace, a také se používá k omlazovacím rituálům. Chrání rodinu, děti, domov, majetek i pracovní pozice. Může přitáhnout i lásku. Záleží na tom, s jakou myšlenkou svíčku zapalujete.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.