Velká věštba na říjen pro Býky: Myslete na to, že vše, co děláte, má své důsledky

Co čeká Býky v desátém měsíci roku 2022? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Poslední soud, což je karta, která představuje vyšší spravedlnost a je hlavně o tom, že jak si kdo ustele, tak si lehne. Lidé ve vašem okolí nejspíš poznají důsledky svého konání, a to samé se může stát i vám. V lásce je tato karta skvělá pro všechny dlouhodobé a stabilní vztahy. Pro ty méně pevné tato karta ukazuje určité trable, kdy se teprve ukáže, jestli spolu dva lidé mohou být nebo ne.

Je to karta nových možností, které se před vámi mohou otevřít a je na vás, jak se jich zhostíte. Jednou z těch možností může být i příležitost něco pochopit. Neboť dalším významem karty je, že něco uvidíte v novém světle, a tak můžete poznat pravdu o sobě i svém okolí.

Co říkají mariášové karty?

V první říjnové dekádě vás něco může brzdit a vy to nebudete moci ovlivnit. Můžete být například nemocní nebo vám něco zhatí plány. Už koncem této dekády by se to ale mohlo změnit k lepšímu a přijdou i dobré zprávy.

Během druhé dekády se vůbec nebudete nudit. Pravděpodobně budete mít hodně témat, která budete probírat se svými přáteli.

Ve třetí dekádě vás čeká cestování, které bude spojené s nějakými mrzutostmi. Můžete se kvůli tomu rozčilovat a citlivější zrozenci v tomto znamení by si to mohli brát až příliš osobně. Přijde ale moudrá starší žena a ta by vám měla dobře poradit.

Kámen štěstí pro Býky na říjen: Labradorit

Labradorit je nejlepší kámen pro čarodějky, které mívají několik kousků na svém oltáři vždy proto, aby posílily jeho energie a daly sílu kouzlům. Jako bižuterii ho můžete nosit v každodenním životě a on vám pomůže například v době, kdy se učíte něco nového nebo rozvíjíte nějaké řemeslo. Může vynést na povrch vaše mistrovské vlastnosti a posílit vaše přirozené magické schopnosti. Také posiluje třetí oko.

Labradorit je tmavý a má v sobě všechny barvy, stejně jako země, která obsahuje všechno, co potřebujeme k růstu. Jen mějte na paměti, že labradorit nemá moc rád vodu. Proto je nejlepší čistit ho světlem Luny, dýmem anebo slunečním svitem.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku — Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.