Velká věštba na říjen pro Lvy: Mělo by se vám dařit téměř ve všem, co uděláte

Co čeká Lvy v desátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází nádherná Trojka holí, která slibuje, že budete pyšní na práci, kterou odvedete, a budete i dostatečně sebejistí v tom, co všechno dokážete vytvořit. A když se do něčeho touto dobou pustíte, mohlo by to mít i dlouhodobější perspektivu.

Tato pozitivní karta vypovídá také o tom, že vaše snažení stojí na pevných základech, musíte jen umět pokračovat v tom, co jste započali. Jste na dobré cestě.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce budete mít spoustu nápadů, někdy až hodně divokých, a všechny budete chtít zažít. Budete také zařizovat nějaké věci pro svůj domov a možná si užijete i nějaké rande. Příhodná doba bude také pro stálé partnerské vztahy, kdy byste mohli něco znovu oživit.

Začátek druhé dekády přinese překvapení v úřední nebo pracovní oblasti, které zpočátku nemusí být úplně pozitivní, ale bude to pro vás jen další výzva, kterou dokážete velmi dobře zvládnout.

Třetí dekáda slibuje možnost nějakého přilepšení, například ve formě přivýdělku, nebo můžete něco levněji získat.

Kámen štěstí pro Lvy na říjen: Pyrit

Někdy se mu říká kočičí nebo bláznovo zlato, protože vypadá podobně jako skutečné zlato, které je však narozdíl od pyritu kujné. Pyrit symbolizuje peníze, blahobyt, bohatství a materiální věci. Spojuje se s čakrou solar plexu. Pyrit se v přírodě vyskytuje ve větších blocích a díky tomu ještě více umí přitáhnout finanční stabilitu. Proto se používá na všechny možné rituály a kouzla, které mají pomoci získat peníze. S pyritem můžete čarovat, když chcete dosáhnutí úspěchu v obchodě a také štěstí v hazardních hrách. Vložte kus pyritu, trochu máty a drobnou minci do menšího látkového pytlíku a svažte ho. Tento váček bude přitahovat hojnost. Pouze si dejte pozor, aby se pyrit nedostal do vody.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.