Velká věštba na říjen pro Raky: Začátek i konec měsíce budou přát lásce

Co čeká Raky v desátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Čtyřka pohárů. Podle ní vás možná trápí citová nejistota a potřebovali byste slyšet, že vás má někdo rád, nebo to alespoň poznat z jeho chování. Bude vás více méně nutit k tomu, abyste posilovali hlavně sami sebe, protože podle toho, co budete vyzařovat navenek, se k vám budou lidé chovat.

Dobře se rozhlédněte kolem sebe. Nabízí se vám něco, co nevidíte jen díky své vlastní slepotě nebo zabedněnosti.

Co říkají mariášové karty?

První říjnová dekáda bude celkem příznivá a příjemná. Budete řešit pracovní záležitosti i setkávání s přáteli. Spojíte příjemné s užitečným, protože u dobrého jídla a pití proberete různé věci a dozvíte se informace, které v budoucnu dokážete prakticky zužitkovat.

Druhá dekáda bude přát praktickým záležitostem. Hlídejte si, co kde řeknete, protože to, co vypadá teď nevinně, by se později mohlo otočit proti vám.

Koncem měsíce budete řešit domov, možná si pořídíte něco nového nebo doma něco předěláte a budete z toho mít radost. Pro lásku bude toto období naprosto ideální, stejně jako začátek měsíce.

Kámen štěstí pro Raky na říjen: Selenit

Selenit je nádherně bílý kámen, může mít ale i hnědou, zelenou nebo oranžovou barvu. Má světlou duchovní energii. Jeho název pochází od Selen, starodávné řecké bohyně Luny.

Dobře si rozumí s černým turmalínem nebo hnědým jaspisem. Selenit vám pomůže v meditacích, a dokonce se o něm říká, že má přístup k duchovním vibracím a vyššímu vědomí. Je známý svým uměním dobít všechny ostatní krystaly a očišťující mocí. Držte selenit v dlani a přejíždějte jím po celém těle od chodidel až k hlavě. Dovolte mu stáhnout z vás všechny nepříjemné či nezvané vibrace. Je to velmi křehký krystal, tak na něj buďte opatrní a chraňte ho před vodou a solí.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.