Astročlánky

24. července 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Lvy: Podaří se vám něco, co jste kdysi nezvládli

PRIMA HOROSKOPY S1 - LEV: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Lvy v osmém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A díky jakému kouzlu, které lze dělat jen jednou v roce, si můžete splnit přání? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Mág. To je karta, která je o komunikaci, vymýšlení různých věcí, realizaci toho, co si plánujete. Vše, co potřebujete, máte nyní k dispozici.

Co říkají mariášové karty?

Hned v první srpnové dekádě budete zařizovat spoustu záležitostí spíše úředního charakteru. Můžete upravovat nějaké smlouvy, aby pro vás byly výhodnější. A nebudete vědět, kde vám hlava stojí.

Čtěte také: Znamení zvěrokruhu, která neumí odpočívat

Ve druhé dekádě si budete chtít někde odpočinout. Také se někde projevíte a sklidíte za to uznání. Dokonce se můžete dostat do situace, že se vám něco zopakuje. Něco jste kdysi nezvládli a teď nastane podobná situace a vy to tentokrát zvládnete s grácií a budete na sebe pyšní. Bude se vám také dařit ve vztazích, osobních i pracovních. Dokážete si získat sympatie kolegů i kolegyň. Někdo sice může maličko zažárlit, ale nebude to v takové rovině, že by vám to mělo ublížit.

Třetí dekáda se bude týkat hlavně dotahování věcí, které budou mít právní a finanční povahu. Můžete řešit například akcie, cenné papíry, smlouvy a budete kolem toho sbírat informace. Dokonce se vám může podařit udělat nějaký zajímavý obchod. A kdybyste neřešili něco v tomto směru, pak se možná budete snažit postavit si pevné základy v tom, co děláte, co vás živí. Můžete se naučit něco nového, co pak dokážete celkem dobře prodat. Koncem měsíce ještě může přijít nějaká nečekaná krátká cesta, která vám přinese štěstí.

Rituál na srpen pro Lvy

Alespoň jednou v roce je dobré vyzkoušet úplně nové jídlo, a to i proto, že díky němu můžete zkusit kouzlo, které funguje právě jen jednou v roce. Na místě, kde jste ještě nikdy nebyli, snězte něco, co jste ještě nikdy nejedli. Každé sousto je potřeba dobře rozžvýkat a spolknout. Během jídla myslete na své přání a na to, že spolu s konzumací jídla si přitahujete i jeho splnění.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.