Velká věštba na září pro Štíry: Chcete-li změnit některé věci, udělejte to

Co čeká Štíry v devátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází hned dvě karty – Pětka holí a Sedmička disků. Ty předpovídají, že budete mít pocit, že se vám nic nedaří. Bude to ale spíš jen ve vaší hlavě a pokud budete chtít změnit věci, které se vám nelíbí, budete pro to muset něco udělat. Nebát se vyjít ze své komfortní zóny, podívat se na věci z jiného úhlu nebo klidně i někoho požádat o radu.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce by měl být celkem pěkný. Nějaká žena vás možná pozve na zajímavou akci, kde potkáte někoho vlivného, kdo vám možná nabídne i pomoc a do budoucna by mohl být vaším ochráncem.

Druhá dekáda bude zajímavá z hlediska lásky. Bude vám nadbíhat člověk, který to umí se slovy, tak si dejte pozor a všechno mu nevěřte. Mohli byste kvůli němu přehlédnout skutečnou příležitost pro vztah, a pokud jste zadaní, buďte opatrní, ať se zbytečně nedostanete do nějaké aférky.

Ve třetí dekádě vás čeká cestování, během kterého může přijít nějaká mrzutost, tak buďte opatrní a jezděte podle předpisů. Karty ale stojí při vás, a i ty nejvíc nepříznivé situace pomohou obrátit ve váš prospěch.

Ideální strom pro Štíry: Bříza

Bříza vám dodá sílu, abyste se rozvíjeli a hledali nové životní cíle. Její jemná, ale silná energie přeje vnitřní přeměně a pomáhá rozvíjet intuici. Pomůže vám odhalit lepší stránky vašeho charakteru. Vyhledejte její ochranu i tehdy, pokud cítíte, že k vám někdo vysílá energie, které se vám nelíbí a vy se potřebujete chránit.

Vaše runa na září: Laguz

Laguz je runa intuice. Pokud se jí budete řídit, bezpečně vás provede celým tímto měsícem.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.