Velká věštba na září pro Vodnáře: Dokážete utnout něco, co vás štvalo

Co čeká Vodnáře v devátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na září, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet a také run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na září vám z tarotových karet vychází Eso disků, které nese boží požehnání a štěstí, a také vás trochu uzemní, abyste nelétali v oblacích a věděli, že je vždy potřeba spojit příjemné s užitečným. Můžete čekat věci, které jsou zajímavé a které neovlivníte. A měly by být spíš pozitivní.

Co říkají mariášové karty?

První zářijová dekáda bude naprosto skvělá. Dokážete utnout různé mrzutosti, které vás poslední dobou štvaly. Je možné, že budete doma něco pozměňovat nebo rekonstruovat a bude vám to dělat velkou radost.

Druhá dekáda přinese zajímavé příležitosti získat nové informace, například na různých školeních. Můžete objevit něco úplně nového a poznat nové lidi, kteří pro vás budou velmi přínosní.

Třetí dekáda přinese věci, které jsou dané a bohužel i trochu nepříjemné, například různé nutné výdaje. Všechno to ale dokážete zvládnout a ustát.

Ideální strom pro Vodnáře: Jasan

Jasan vás zve k zábavě a pod jeho vlivem můžete relaxovat. Odpočine si nejenom tělo, ale i duše. Pokud chcete objasnit nějaké tajemství, hledejte jasan. V jeho stínu můžete pochopit nové možnosti, ale také přijdete na skrytá spojení mezi lidmi či událostmi.

Vaše runa na září: Urox

Urox je runa síly a zdraví. Říká vám, abyste si nenechali brát, co je vaše, a směle postupovali dopředu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.