Velký podzimní horoskop – Střelec: Nejšťastnější bude v přírodě i na cestách

S listopadem pro Střelce přicházejí podzimní dny, které tradičně patří k jejich nejúspěšnějším v každém kalendářním roce. V říjnu budou řešit komunikaci, učení, ale také nějaké domácí neshody. Koncem října se planeta štěstí Jupiter přesouvá ze spřízněného znamení Berana do Ryb a Střelcům dopřeje úlevu a porozumění v rodinných vztazích.

Zajímavý podzim čeká všechny Střelce. Budou si sice občas připadat jak na horské dráze, jednou dole a jednou nahoře, ale čekají je i mnohé výzvy a vzrušující dobrodružství, kterých umějí využít. Obecně pro ně příznivější období bude od listopadu, kdy se do jejich znamení postupně přesunou Slunce, Venuše i Merkur a poskytnou jim svoji sílu, energii, výmluvnost i schopnost lásky. Do té doby Střelci budou muset čelit různým nedorozuměním v rodině nebo problémům souvisejícím s jejich bydlením. Mohou se vyskytnout i možné těžkosti či překážky v komunikaci s blízkými příbuznými nebo sousedy. V těchto dnech by si měli dávat pozor i na své zdraví.

Střelec a láska

Nejlepší období pro milostné vztahy Střelců nastane od 16. listopadu, kdy do jejich znamení vstupuje planeta lásky a krásy Venuše. Střelci se mohou zamilovat nebo výrazně vylepšit stávající partnerské vztahy. 17. listopadu se do jejich znamení přesune i Merkur a dodá jim i kousek ostrovtipu, výmluvnosti a schopnosti řešit i zapeklité milostné problémy. Střelci by si také mohli dopřát nějaký flirt či dobrodružství ve dvou, které je nabije radostí a optimismem.

Střelec a práce

I v pracovní sféře budou nejúspěšnějšími měsíci listopad a prosinec, kdy Střelci budou obdařeni vynikajícími mentálními schopnostmi a energií plnit všechny své pracovní i studijní úkoly a povinnosti. Pokud pomýšlejí na vylepšení svého bankovního konta, měli by na nějaká zásadní finanční rozhodnutí počkat do prosince a na začátek příštího roku.

Střelec a zdraví

Zejména v říjnu by Střelci měli být opatrní na své zdraví. Možná se nedokážou tak rychle přizpůsobit teplotním změnám, výkyvům počasí. Prudká ochlazení jim mohou přivodit nečekané zdravotní trable. Rozhodně by neměli zbytečně riskovat, zejména na cestách. Trpělivost, rozum a respekt budou pro ně v tomto období nejlepšími rádci. Měli by čerpat sílu a energii z podzimní přírody, uklidní tak svoje pošramocené nervy a zlepší svoji fyzickou kondici.

Co je pro Střelce nejdůležitější?

Nic nelámat přes koleno, vyčkat na příhodnější okamžiky, které pro ně nastanou od druhé poloviny listopadu do poloviny prosince. V tomto období mohou velmi zapracovat i na svém sebevědomí, vizáži a zdraví.

V čem se na ně usměje štěstí?

Až do konce října mohou Střelci uspět v kreativní tvorbě, v činnostech, které jim budou dělat radost a mohou je naplnit optimismem. Od listopadu by zase Střelci mohli výrazně vylepšit svoje bydlení nebo rodinné vztahy.

Dobré rady

  • Ve svých partnerských vztazích se vyhýbejte hádkám, rozepřím, ale i nevěrám zejména kolem 12. října a 19. listopadu.
  • 9. října zkuste využít silnou energii loveckého úplňku ve znamení Berana. Může vám dodat touhu vybojovat kousek štěstí ve vašem podnikání a kreativní činnosti. Také pokud toužíte po potomkovi, je vhodná doba vyzkoušet svoji plodnost.
  • Za úplňku 9. října ale kroťte svoje emoce a vztek a pozor na úrazy.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce Střelec podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.