Velký podzimní horoskop – Vodnář: Bude rebelovat i pracovat na své kariéře

Letošní podzim může být pro Vodnáře zatěžkávající zkouškou, ale bude to poslední obtížné období na dlouhou dobu. Usměje se ale na ně štěstí v práci a ve společnosti, kde mohou najít i novou lásku.

Vodnářům letošní podzim postaví do cesty řadu překážek a problémů, kterým budou muset čelit. Podle hvězdného nebe je to jakási poslední revize jejich činů a skutků. Všechno, co v minulosti nedomysleli, nezvládli nebo udělali polovičatě, se jim zejména v říjnu vrací zpět k dodělání. Vodnáři se budou bouřit, rebelovat, možná i tak trochu spílat na nepřízeň osudu, ale měli by být trpěliví a pokorní. Vše, co v těchto dnech ve svých životech vyspraví, se jim v budoucnosti stonásobně vrátí. Štěstí se na ně usměje v kariéře, zejména koncem října a začátkem listopadu se před nimi mohou otevřít nové možnosti a příležitosti. Také v práci mohou potkat novou lásku nebo jen spřízněnou duši, která jim na jejich kariérní cestě výrazně pomůže.

Vodnář a láska

Milostné záležitosti Vodnářů projdou menší krizí, zejména kolem 12. října a 19. listopadu se mohou potýkat s řadou nedorozumění ve svých partnerských vztazích, která budou mít tendenci řešit nevěrou nebo flirtem. Vodnáři by si ale měli dávat pozor, všechny jejich podvody na ně mohou prasknout a o to víc zkomplikovat jejich vztahy. Nezadaní by ale mohli potkat novou lásku v práci nebo na cestách. Zadaní by koncem listopadu měli popadnout svoji drahou polovičku a vyrazit společně za dobrodružstvím za obzor všedních dnů.

Vodnář a práce

V kariérní oblasti se bude Vodnářům dařit lépe než jinde. Mohou mít nové nápady, které patřičně ocení jejich nadřízení. Snadno a lehce mohou vyřídit mnoho pracovních záležitosti, které jim sužovaly život už delší dobu. V práci mohou narazit i na někoho, nejspíše ženu, která jim výrazně pomůže nebo jen dodá potřebnou energii a elán. Koncem října se planeta štěstí Jupiter přesouvá zpět do znamení Ryb a svým vlivem zasahuje peněžní oblast Vodnářů. Lze tedy předpokládat, že Vodnáři si vylepší i svou finanční situaci.

Vodnář a zdraví

Pokud budou Vodnáři dodržovat správnou životosprávu, mělo by jim zdraví na podzim tohoto roku sloužit bez větších problémů. Nic by ale neměli přehánět, tzn. myslet i na zadní kolečka a projít všemi preventivními prohlídkami, které v minulosti mohli zanedbat.

Co je pro Vodnáře nejdůležitější?

Pochopit, že všechna protivenství, kterým mohou být vystaveni, jim hvězdné nebe posílá k jejich štěstí. Ne nadarmo se říká: „Co tě nezabije, to tě posílí.“

V čem se na ně usměje štěstí?

Do konce října se Vodnáři mohou spolehnout na štěstí v komunikaci, v učení se nových věcí, v osvojování nových poznatků. Pouze by si měli dávat pozor na ostrá slova, se kterými budou mít tendenci komentovat okolní události. Od listopadu do konce prosince mohou zlepšit svoji finanční situaci.

Dobré rady

  • Myslete na svou kariéru a seberealizaci a také poznávejte nové věci i lidi, učte se něčemu novému. Snažte se nepodléhat plačtivým náladám a sebelítosti.
  • Udělejte si čas jen pro sebe, ale nezapomínejte ani komunikovat s ostatními. Jen pozor, ať někomu neublížíte ostrým nebo nevhodným slovem.
  • V prosinci si chraňte plíce a průdušky. Pozor na nachlazení, chřipku a těžkou manuální práci.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska horoskop práce podzim kariéra Jupiter Vodnář podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.