Veronika chce utratit výhru za náhrobek. Soutěžící znechutí zápach v její ložnici

Prostřeno! S27 (114) – Ložnice

Čtvrteční hostitelka Veronika se do souboje o nejlepší menu přihlásila sama, protože očekávala super partu. Pokud by vyhrála, tak by peníze zainvestovala do nápisů na hrob pro dědečka. Soutěžící budou překvapeni z jejího moderního bydlení. Jedna místnost je ale úplně nenadchne.

Čtyřiadvacetiletá Veronika se na jižní Moravu přestěhovala za láskou. Bydlí s partnerem, třemi psy a agamou v moderně zařízeném domečku. Pracuje jako manažerka obchodu s chovatelskými potřebami. Ostatním soutěžícím se zdá Veronika tišší a doufají, že se o ní dozvědí víc. Do pořadu se přihlásila sama. Před pár měsíci jí zemřel dědeček, kterého měla velmi ráda. Od dětství spolu pořád něco jedli a sledovali pořad Prostřeno! Myslí si, že kdyby ji teď viděl v televizi, byl by na ni pyšný. „Zesnul mi děda. Výhru bych věnovala na jeho znázornění na pomníku a za zbytek bych vzala svoji mamku někam na dovolenou,“ svěřila se hostitelka v předchozích dnech. Soupeřům naservíruje kanapky, krémovou polévku, vepřovou panenku s pepřovou omáčkou, americké brambory a jako dezert mug cake.

Podle Evy je menu jednoduché a ostatní tohle netipovali. Patrik nemá představu, co vlastně dostane na stůl. Veronika se pustí do domácího pečiva, krémová polévka bude z dýně a panenku bude péct s teplotní sondou, aby trefila správné propečení. Po příchodu budou hosté příjemně překvapeni. Nečekali tak moderní bydlení. Hádali také, že je Veronika mnohem starší a že už má děti. Na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte jejich reakce. Přehnaně kritické Nelle se bude zdát překrm nahořklý, polévka bude podle ní údajně studená. Při šmejdění pak soutěžící najdou něco nečekaného.

Podívejte se, jak se soutěžící pustí do krmení domácího mazlíčka:

Nella se odváží nakrmit Žofrého

Nejprve se soutěžící podívají do ložnice. Velkou část zabírají psí pelechy. „Za mě jsou ti pejsci tady trošku cítit,“ podotkne Patrik a uvažuje, zda zvířata spí i v posteli. Psí zápach vadí i ostatním. „Ložnici to dávalo ne úplně příjemný závan,“ komentuje Valentýna, která by takto bydlet nemohla. Pak všichni zamíří do koupelny s vyhřívanou podlahou. Nelle se líbil moderní styl a Valentýna ocení barvu podlahy, na které není vidět nepořádek. V dalším pokoji najdou hosté domácího mazlíčka. „Ahoj, já jsem Žofré. Dáš mi švába?“ přečtou si soutěžící na skle terária, v němž se skrývá agama. „Trošku se takových zvířátek štítím,“ přizná Valentýna. Strach mají i ostatní a do krmení se nakonec pustí Nella. Pinzetou vyloví švába a úspěšně jej umístí do terária.

Omáčku k hlavnímu chodu servíruje Veronika zvlášť v misce, což bude někomu vadit. Patrik bude zklamaný, že nebude panenka podle jeho představ a nechá si přinést ještě jeden krvavější kousek. V předchozích dnech si Patrik říkal o přídavky, a tak je hostitelka připravená. I mističku s dezertem má navíc. Jak se hostům bude líbit zábava v podobě zdobení dortů? Zjistíme, že domnělá hráčka Nella opravdu taktizuje, nebo bude bodovat spravedlivě?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.