Celebrity

31. října 2023 16:10

Vanesa Havlíková

Veronika Žilková prožila noc plnou hrůzy. Za vším stál útok psa

Místo poklidného rodinného večera strávila herečka Veronika Žilková (62) den na veterinární klinice. Na jejího malého psa totiž zaútočil vlčák od sousedů a ošklivě ho poranil.

K veterináři musela herečka vyrazit s mopsem Hapikem, kterého dostal vnuk Kryšpín k 10. narozeninám, a už pět let tak dělá radost celé rodině. „Když si myslíte, že po práci zažijete konečně klidnou noc, stiskne sousedovic vlčák NEpřátelsky packu vašeho mopse. Následuje pláč a 15 stehů,“ svěřila se Veronika Žilková na svých sociálních sítích a ukázala fotografii s Kryšpínem, který drží zraněného Hapika.

Zranění čtyřnohého mazlíčka celou rodinu vyděsilo

Veterinář pejskovi zranění ošetřil a poslal ho i s doprovodem domů. Naštěstí to nebylo tak vážné a Hapik měl ve finále sílu i na vyřizování účtů. „Pes Hapik byl u veterináře statečný. A když jsme v noci dorazili domů, zamířil ihned k plotu a chtěl si to s vlčákem vyřídit. Psí chlapská hrdost je silnější než bolest. Hned mu objednám dobré pochoutky,“ uvedla herečka.

Přečtěte si: Agáta Hanychová je vyčerpaná. Přiznala, že ostatní muži nemají Dopitovi co závidět

U Veroniky Žilkové se pořád něco děje, a jak sama přiznala, někdy už toho má po krk. „Mám pocit, že někdy strašně toužím po méně adrenalinovém životě,“ dodala herečka. S péčí o nemocného pejska jí nyní bude nejvíce pomáhat vnuk Kryšpín, protože právě on má k Hapikovi nejblíž.

Nejmladší dcera Veroniky Žilkové oslavila přednedávnem 18. narozeniny:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.