Celebrity

16. října 2024 20:48

David Laštovka

Žilková se pochlubila syny. Jeden je herec, druhý podniká. Z výše své penze se rozplakala

Herečka Veronika Žilková, která 16. října slaví 63. narozeniny, měla na muže smůlu. Vdávala se třikrát, ale každé manželství skončilo rozvodem. Co dělají její děti a proč je zoufalá z výše své penze?

Když herečce Veronice Žilkové na úřadě oznámili, jaká bude výše jejího starobního důchodu, rozplakala se. „Mám strašně nízký důchod, protože jsem herečka a vychází to z divadelního platu, a ty jsou nízké. Žádné moje filmy ani televizní tvorba se mi vlastně do důchodu nepočítají. Část toho období jsme totiž nepodléhali povinnosti platit sociální pojištění, protože jsme takzvaná nesoustavná činnost,“ uvedla herečka pro web ceskeduchody.cz.

Mohlo by vás zajímat: Herec Miroslav Vladyka je otcem tří dětí. Po rozvodu žije s o mnoho let mladší půvabnou ženou

Co řekla o svých exmanželích?

Veronika Žilková se během života vdávala třikrát, ale každé manželství skončilo rozvodem. S reklamním režisérem Jiřím Hanychem, s nímž má dceru Agátu, vydržela čtyři roky. S druhým manželem Markem Navrátilem, s kterým má syny Cyrila a Vincenta, prožila sedmnáct let. S hercem, bývalým politikem a diplomatem Martinem Stropnickým, s nímž má dceru Kordulu, čtrnáct let.

Čtěte také: Lásky Martina Stropnického: Jiskra během natáčení i randění se slavnou herečkou po rozvodu

„Proč jsem se vdávala třikrát? Protože předchozí manželé mě nechali přijít na jejich nevěry. Nevěry se stanou, ale ta zahýbající strana musí udělat maximum pro to, aby to neprasklo a nezranili svého partnera - partnerku. Nebyla jsem svatá, ale mé úlety byly vždy reakce na bolest z jejich zrady, a nikdy nepraskly,“ napsala Veronika Žilková v knize Dělte dvěma.

Nejmladší dcera letos odmaturovala

Největší radost jí dělají děti. Vincent je hercem, Cyril podniká v kavárenství, Agáta je modelkou a influencerkou a nejmladší Kordula letos úspěšně ukončila středoškolské studium, když odmaturovala s vyznamenáním. Kordula má za sebou také filmovou zkušenost, zahrála si v komedii Jak se zbavit nevěsty a rovněž zkušenost s modelingem. Její největší zálibou jsou koně, s kterými jezdí závody a je velmi úspěšná.

Podívejte se, jak dcera Veroniky Žilkové oslavila plnoletost:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.