Nejvyhledávanější vlasový trend roku 2024. Liquid hair si oblíbila Megan Fox i Zendaya

Liquid hair, v překladu tekuté vlasy. Trend, který je rozšířený primárně v zahraničí, ale už i u nás začíná stoupat na popularitě. Nechte se inspirovat a zakomponujte tento typ účesu do každodenního života.

Na rozdíl od trendu „mokrých vlasů“ nejsou ty tekuté ve skutečnosti tekuté. Jedná se o extrémně lesklé vlasy, které se odrážejí jako světlo na vodě a právě díky tomu nesou takový název. Liquid hair jsou na první pohled ultra hladké, volně splývají a jsou zdravé a zářivé i za suchého stavu.

Čtěte také: Trápí vás elektrizující vlasy? Zkuste změnit hřeben a pozor dejte také na ručník

Jak docílit efektu tekutých vlasů doma?

Pokud nemáte čas na návštěvu salonu, docílit efektu tekutých vlasů můžete i v pohodlí domova. Stačí zkombinovat jen správné produkty a vyladit techniku a máte vyhráno. První krok, který je pro  zmiňovaný efekt důležitý, je začít s maskou na vlasy. Ta jim dodá extra výživu a výsledný lesk bude o to větší.

Následně si vlasy umyjte jako obvykle vaším oblíbeným šamponem a kondicionérem pro lesklé vlasy. Na mokré vlasy poté naneste hydratační a vyživující sprej, který pomůže snížit vlhkost, zkrotí poletování a docílí toho, aby vlasy vypadaly uhlazeně.

Přečtěte si: Vlasy jsou korunou krásy. Jejich kvalitu můžeme ovlivnit správnou péčí a kosmetikou

Ve chvíli, kdy vlasy vyfoukáte a v případě potřeby vyžehlíte žehličkou, konečnou úpravu provedete už jen za pomoci oleje, který dodá vlasům správný lesk. Myslete také na to, že méně je v tomto případě více, takže to s množstvím produktů nepřehánějte. Nechcete přece místo liquid hair skončit s mastnými a zplihlými vlasy.

Inspirace dle světových hvězd

Pokud i přes návod na docílení tekutých vlasů nemáte jasno, inspiraci můžete hledat také u slavných osobností, které tento trend mají čím dál více v oblibě. Jsou dny, kdy nevíte, co s nepoddajnými vlasy, dáte si tedy více záležet na péči a výsledek v podobě skvěle vypadajícího účesu je na světě.

Vlasový trend liquid hair si oblíbila například americká herečka a modelka Megan Fox, podnikatelka Kim Kardashian, herečky Dakota Johnson a Zendaya či zpěvačky Dua Lipa a Selena Gomez. Na jejich účesy se podívejte v galerii v úvodu článku.

Vlasy trpí nejvíce v chladném počasí, důležitá je proto správná péče:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 7. 2024

Tento den je váš, Berani, tak si ho nenechte nikým vzít. Klíčem k úspěchu bude pustit se do plnění jakýchkoli cílů, kterých chcete dosáhnout. Neztrácejte čas přemýšlením o tom, jak přesně jich dosáhnete. Prostě začněte. První krok je nejdůležitější. Právě teď jste uzemněni, což vám pomůže lépe se zorientovat v tom, co potřebujete udělat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.