Celebrity

4. srpna 2023 05:55

David Laštovka

Vlastimil Zavřel byl léta svobodný a žil s matkou. Před šedesátkou se zamiloval a oženil

TOP STAR 28.3.2016 - Vlastimil Zavřel - Dabér Homera Simpsona

Vlastimil Zavřel, který 4. srpna slaví 69. narozeniny, žil dlouhá léta jako svobodný mládenec. Až do svých sedmapadesáti let bydlel v jednom domě se svou matkou. Pak mu ovšem do cesty vstoupila o šest let mladší Judita a vše se změnilo. Před jedenácti lety si ji vzal za ženu. Jak mu to v manželství klape?

Herec Vlastimil Zavřel, dabér legendární animované postavičky Homera v seriálu Simposonovi, který každý den vysílá Primo COOL, dlouho nemohl najít tu pravou. „Chodím rád na pivo. Kde si taky má člověk jinde pokecat. Proto mi ale asi některé předešlé vztahy krachly. Ženy většinou chtějí, aby s nimi chlap seděl u televize. To nesnáším,“ svěřil se Zavřel pro deník Blesk.

Láska si ho nakonec našla sama. Když mu bylo šestapadesát let, zamiloval se do o šest let mladší Judity, která ho okouzlila na první pohled. Po dvouleté známosti si ji vzal za ženu. Od maminky dostal požehnání a přestěhoval se do bytu své manželky. „Okouzlila mě tím, jak je krásná. Ona se nemaluje, nenosí šperky, je na mě hodná a milá. Vydržel jsem dlouho být svobodný, ale teď jsem skutečně šťastný,“ popsal herec.

Jak probíhala svatba?

Svatba, kterou měli přesně dva roky a den po jejich seznámení, byla komorní. Uskutečnila se v obci poblíž Sušice na Šumavě, kde má Zavřel chalupu. Za svědka mu šel jeho budoucí švagr, tedy bratr nevěsty. Mezi hosty nechyběla Vlastimilova maminka, Juditini příbuzní a také její syn, který je hudebník a celou slavnostní událost fotil. Svatební menu bylo tradiční, podávala se knedlíčková polévka, poté řízek s bramborovým salátem. A samozřejmě spousta sladkého. Svůj velký den si maximálně užili a v manželství jim to zatím stále klape.

Dva roky žil v Tunisu

Vlastimil Zavřel pochází z umělecké rodiny. Maminka byla baletka, otec operní pěvec. Oba působili v Hudebním divadle Karlín, kam se za nimi chodil dívat už odmalička. Když se jeho rodiče rozvedli, matka si vzala lékaře, který byl vyslán do Tunisu a Vlastimil tam odcestoval s nimi. „To mi bylo asi devět let, byli jsme tam dva roky a moc rád na to vzpomínám,“ prozradil v rozhovoru pro Český rozhlas.

Před kamerou se poprvé objevil už v sedmnácti let a hned z toho byl trhák. Jednalo se o pohádkový film Dívka na koštěti, v němž představoval jednoho z uličníků, kteří ztěžují život Saxaně.

Sdílejte článek
Štítky Simpsonovi manželství svatba Tunis žena herec Vlastimil Zavřel dabér Hudební divadlo Karlín Dívka na koštěti Prima Cool Homer Simpson svobodný mládenec

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.