Všechno je v háji. Trable ve vztahu Zacha a Alice v seriálu Pod hladinou eskalují

Alice to s Honzou vzdává – Pod hladinou (5)

Sledujte další napínavou epizodu z detektivní série Pod hladinou ve středu ve 20:15 na Primě. Honza Zach ponořený do dalšího případu vraždy a osobních problémů pomalu ale jistě ztrácí trpělivou Alici. Přímo ji žene do náručí kamaráda. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Honza Zach (Matěj Hádek) je v plném nasazení. Všechny myšlenky soustřeďuje na vyšetřování aktuálního případu a svého skrývaného psychického bloku z potápění. V lesním rybníku se najde utopené auto s mrtvou ženou. Pátrání vede hned k několika podezřelým a motivům. Zcela mu při něm unikne, že pokazil Alicin (Sandra Nováková) poslední pokus o záchranu vztahu, i to, že ztrácí kamaráda (Marek Adamczyk). Podívejte se na upoutávku:

Matěj HádekSandra Nováková a Marek Adamzcyk jsou stateční a silní profesionálové, pracující v podmínkách, které se můžou změnit v noční můru. V průběhu akcí, jež naši hrdinové provádějí na suchu, vodě i pod hladinou, se ukazuje, že se Zachem není vše v pořádku. Vždycky si najde důvod, proč se nepotápět. Má zlé sny, špatně spí a je uzavřený, jiný… Jiný, než jak ho Alice zná z minulosti. Přesto se mu rozhodla pomoci a dál stojí i o jeho lásku.

Pokud se vám mini série Pod hladinou líbí, ohodnoťte ji na Kinoboxu

Honza šokuje smířlivým klidem

Honza Zach sice narozeniny neslaví, Alice mu přesto připraví malé překvapení v podobě láskyplného přání a dortu. Nedočká se ale ani děkovného telefonátu. Svůj smutek a frustraci z nefungujícího vztahu zahání na návštěvách u Zdeňka. Honzovi to přizná, on ale namísto naštvání zareaguje nepochopitelně smířlivě.

„Byla jsem u Zdeňka,“ netají Honzovi, proč za ním večer nepřišla a ten jen bez odporu pronese: „No, to je dobře.“ Jeho klid Alici ještě více vytočí. Honzovy emoční pochody nechápe.

„Vyhýbáš se mi. Spíš na baráku a tváříš se, že se nic neděje. A ty tvoje řeči, jak všechno chápeš. To ty si mě za Zdeňkem posílal. Pamatuješ? Všechno je v háji,“ bouchnou Alici nervy. „Možná je dobře, že jste se Zdeňkem spolu, protože můj návrat ničemu neprospěl. A nejmíň tobě. Já myslel, že všechno bude jinak… Promiň,“ konstatuje odevzdaně Honza. Bude to pro Alici ona pověstná poslední kapka? Co se to se Zachem děje? Vždyť se k říční policii vrátil i proto, že chce jejich vztah zachránit a přetavit ze vztahu na dálku ve vztah na blízko.

Seriál Pod hladinou sledujte ve středu ve 20:15 na Primě nebo exkluzivně již nyní na prima+.

Osmidílný seriál Pod hladinou z prostředí policejních potápěčů se natáčel v poutavých exteriérech u Slapské přehrady v okolí Štěchovic a Častoboře s chatovým kempem. V každém díle můžeme sledovat jeden velký případ, jenž přináší napínavou akci spojenou s potápěčskou, záchranářskou a policejní prací.

Dále hrají: Šárka Krausová, Václav Vydra, Igor Chmela, Petr Lněnička, Martin Sobotka, Jana Stryková, Filip Tomsa, Petr Buchta, Cyril Dobrý a další.

.

Sdílejte článek
Štítky vztah Marek Adamczyk Sandra Nováková TV Prima Matěj Hádek Pod hladinou