Celebrity

29. prosince 2023 06:30

David Laštovka

Vzpomínka: Gott s Ivanou a dalšími slavili před 20 lety v restauraci ženy Mirka Donutila

Karel Gott by oslavil 84 narozeniny

S nadsázkou se dá říci, že to byla událost roku 2003. Plejáda hereckých a pěveckých hvězd se tehdy sešla v restauraci patřící manželce herce Miroslava Donutila, kam je pozval fotograf Jakub Ludvík. Vzhledem k tomu, že už většina z nich odešla do hereckého nebe, mají fotografie z tohoto setkání nostalgický nádech. Pojďte se s námi na ně podívat a zavzpomínat.

Málokomu se kdy poštěstilo dostat na jedno místo, v jeden den a v jeden večer, tolik hereckých hvězd, jako před dvaceti lety fotografovi Jakubovi Ludvíkovi. Do restaurace, která patřila manželce herce Miroslava Donutila dorazil například zpěvák Karel Gott se svou, tehdy ještě přítelkyní Ivanou, dále pak herec František Němec, Jiří Kodet, Jan Skopeček, Miloš Nesvadba, herečka Zita Kabátová, režisérka Věra Chytilová, režisér Otakar Vávra se svou manželkou, režisérkou Jitkou Němcovou a řada dalších slavných osobností.

V naší galerii se můžete podívat, jak tehdy celebrity vypadaly a jak jim to slušelo. Ze snímků je patrné, že po celou dobu panovala velmi pohodová, uvolněná atmosféra.

Čtěte také: Karel Gott během kariéry vydělal přes miliardu korun. Dědicům konto navyšuje i po smrti

Donutilové se v podnikání daří

Zuzana Donutilová, která se za herce Miroslava Donutila provdala přes 46 lety a má s ním dva syny, Martina a Tomáše, kavárnu v centru Prahy provozuje už dlouhá léta. A i v těžkých časech, kdy například přišla pandemie koronaviru, dokázala vše ustát. Podnik se jí podařilo udržet především díky tomu, že měla vytvořenou jistou finanční rezervu, a navíc ji podržela stálá klientela. Je vidět, že svoji práci dělá velmi dobře.

Miroslav Donutil byl hostem u Honzy Dědka:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.