Celebrity

17. května 2023 09:20

Eliška Reiglová

Z Martina Zounara se stal podpantoflák. S manželkou si v seriálové ložnici nerozumí

Půlnoční zpověď (4) - Zounar s Laurinovou zachraňují své seriálové manželství

Martin Zounar (55) je zkušený herec, který se v seriálu poprvé objevil už v roce 1986. Nezalekne se proto žádné výzvy a naopak jim jde vstříc. Dominantní charaktery nikdy nebyly tak úplně jeho doménou, nyní se však jako Rudolf Hruška pokusí najít rovnováhu. Je ale dobré být v práci šéf a doma podpantoflák?

Postava Martina Zounara v seriálu Půlnoční zpověď je totální podpantoflák a flegmatik obviněný z rozpadu svého manželství. Na terapii si hledá cestu zpět ke své manželce Renátě i potenci. Miluje ji a nechce se dlouholetého manželství vzdát, a tak přistupuje na jakoukoli radu své terapeutky Stely.

Renátě v manželství s Rudolfem chybí především vřelý lidský kontakt, a to nejen objímání, ale i sex jako takový. Pod taktovkou terapeutky v podání Markéty Plánkové čeká Martina Zounara a jeho seriálovou manželku Sabinu Laurinovou i několik humorných momentů, na které se můžete podívat v dalším díle seriálu opět ve středu večer na Primě. Na jeden z nich vzpomíná herec s obzvlášť velkým úsměvem.

Hruška je velmi uťáplý muž s dominantní manželkou, jak se vám tohle hrálo a jak jste si k němu hledal cestu?

Sice je uťáplý, ale ve svém povolání umí poměrně hodně a v podstatě, jak řídí autosalon a prodej vozů, tak se nechává řídit zase doma. Všeho moc škodí a jak je tolerantní a svoji ženu miluje, tak ani nevidí, co se kolem něj děje. Musím říct, že jsem si vzpomněl na pár svých životných situací, kdy je chlap rád, že ho žena ovládá. Ale ty mantinely... Musíte odhadnout, jak je nastavit.

Se Sabinou Laurinovou se znáte léta, ale dlouho jste pracovně míjeli, jaké bylo toto setkání?

Se Sábou se známe dlouho a dobře, dokonce jsme společně kdysi trávili dovolené, tak se nám hrálo skvěle. Jsem rád, že jsme se pracovně setkali. Sabinka je výborná herečka, kolegyně a kamarádka. Právě proto se nám některé scény hrály dobře.

Třeba i ty, kdy Hruškovi neustále řeší, že jim to neklape v posteli? Nepřišel žádný ostych?

Neměl jsem se proč stydět, v rámci situace, kdy Hruškovi řeší to, že jim to neklape v posteli. Ono by jim to klapalo, kdyby nebyl vysátý jako mošt. Kdyby si sedli a všechno si řekli… Jenže to se nestalo, tak si našli psycholožku a ani tam ta komunikace není jednoduchá. Musím říct, že když asi slyšeli některé věci v šesti očích, nebylo to pro ně jednoduché.

Který natáčecí den byl pro vás nejveselejší?

Ten, kdy vstávám od stolu v zástěře a mám nahý zadek. Já holkám Bártů věřím. Zažili jsme spolu hodně v rámci seriálu Velmi křehké vztahy, tak musím říct, že jsem věděl, že to bude natočeno hezky, aby se lidé pobavili a ne aby to dominantní byl Zounarův zadek. Ten den byl příjemný, žádný stres.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.