Září podle numerologie vládne sedmička: Dává možnost zjistit, co skutečně chcete

Každý z nás má své životní nebo osudové číslo a také své osobní roční nebo měsíční číslo. Každé z těchto čísel od 1 do 9 má své specifické rysy, charakter a vibrace, které ovlivňují náš každodenní život. Jak to bude v devátém měsíci roku 2023? Spočítejte si své osobní měsíční číslo a zjistěte, jak se vám bude podle numerologie v září dařit.

Na letošní září vychází podle numerologie číslo 7 (vznikne sečtením čísla měsíce září, což je 9, a všech čísel roku 2023, tedy 9 + 2 + 0 + 2 + 3 = 16, 1 + 6 = 7). Po šestce, která vládla měsíci srpnu, a přinesla trochu klidnější období, radí sedmička ještě více zpomalit. Sedmička jasně říká: stáhněte se do ústraní a odpočívejte. I když to tak nemusí na první pohled vypadat, je před námi klíčové období tohoto roku. Číslo 7 má tendenci dělat svou práci uvnitř, pod povrchem. Jeho energie není tak očividná jako například u čísel 4 nebo 8, která nabízejí praktickou a přímou podporu. Sedmička ovlivňuje duchovní blaho.

Září by tedy mělo být měsícem vnitřního učení, osobního rozvoje a duchovního růstu. Je na čase opřít se o svou pravdu a položit si některé z těch velkých otázek, kterým jste se možná až dosud vyhýbali. Jsou váš vnitřní a vnější svět v souladu? Neděláte něco proti svému vnitřnímu přesvědčení? Jste k sobě upřímní? A jste upřímní k ostatním v tom, čemu věříte? Energie tohoto měsíce podporuje hledání vaší skutečné duše, toho, jací jste uvnitř. Protože najít smysl svého bytí (nebo ho alespoň začít hledat), to je základ, na kterém stojí všechno ostatní v našem životě. A pokud to neuděláte teď, může se stát, že úsilí, které později vynaložíte, vás pošle v životě tím nesprávným směrem.

Pod vládou sedmičky můžeme mít všichni potřebu stranit se trochu ostatních, vyhledávat více času pro sebe. Není to nic špatného, pokud se tedy nezavřete v pokoji, abyste měli klid na brouzdání po sociálních sítích. Využijte svou samotu k tomu, abyste si odpočinuli, přečetli si nějakou hezkou knížku, něco nového se naučili, pokud je to přesně to, co právě teď potřebujete (ne to, o čem si jen myslíte, že to potřebujete). A pokud vám chybí společnost a potřebujete mít kolem sebe lidi, ujistěte se, že váš společně strávený čas bude smysluplný, nenechte se vtáhnout do toxických vztahů.

Spočítejte si své osobní měsíční číslo

Každý z nás má své osobní nebo životní číslo, které ho ovlivňuje celý život. Chcete-li ale vědět, co konkrétního vám podle numerologie přinese letošní září, je potřeba vzít v úvahu i energii tohoto konkrétního období, tedy vibrace měsíce září i letošního roku. Proto si nejdříve musíte vypočítat své osobní měsíční číslo. To zjistíte, pokud si spočítáte své osobní roční číslo. Zní to možná složitě, ale je to velmi jednoduché. Začněte tím, že sečtete den a měsíc svého narození. Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět jednotlivé číslice sečtěte, aby vám vyšlo číslo od 1 do 9.

Příklad:

Pokud se někdo narodil 16. září, tedy 16. 9.

Sečtěte 1 + 6 + 9 = 16

A dále pokračujte 1 + 6 = 7

K tomuto číslu přičtěte číslo letošního roku, což je 7 (vznikne sečtením všech čísel roku 2023 (2 + 0 + 2 + 3)

7 + 7 = 14

A opět pokračujte 1 + 4 = 5

Osobní roční číslo je v tomto případě 5.

Nyní si spočítejte vaše osobní měsíční číslo tak, že sečtete vaše osobní roční číslo a číslo tohoto měsíce (září má číslo 9).

Tedy v tomto případě 5 + 9 = 14, dále pokračujte 1 + 4 = 5

Osobní měsíční číslo je v tomto případě 5.

Jakmile budete znát své osobní měsíční číslo, přečtěte si, co vás podle numerologie v září čeká:

Osobní měsíční číslo 1

Pro vás v září začíná úplně nový cyklus a máte štěstí, protože energie čísla jedna vnáší do vašeho života sílu, nezávislost a pozitivní přístup. Máte skvělou příležitost začít něco nového, něco, co se vás osobně týká. Co jste už dlouho chtěli udělat, ale stále jste to odkládali na vedlejší kolej? Teď je ideální čas se k tomu vrátit. Máte-li ve zvyku dávat ve všem přednost ostatním, můžete mít pocit, že se příliš soustředíte sami na sebe. Vůbec ale nemusíte mít výčitky svědomí. Teď je čas, abyste právě vy zazářili, tak se nedržte zpátky.

A pokud stále nevíte, jakou cestou byste se měli vydat, zkuste trochu experimentovat. Vyzkoušejte pár věcí, které jste nikdy předtím nedělali – přihlaste se do nějakého on-line kurzu, nechte si udělat úplně nový účes, zorganizujte si den úplně jinak, než jste zvyklí… Trochu si věcmi ve svém životě zamíchejte a mějte mysl i oči otevřené. Nikdy nevíte, kam vás to může zavést.

Osobní měsíční číslo 2

Po energii čísla jedna, kterou jste si užívali v srpnu a která byla zaměřená na vás osobně, přináší září čas orientovat se na rodinu a přátele. Dvojka s sebou nese mnohem citlivější vibrace, takže se už možná nebudete cítit tak bezstarostně a spontánně. Budete potřebovat být v kontaktu s ostatními. Udělejte si čas na romantické večery, dlouhé rozhovory s těmi, které máte rádi. Dvojka vám dává schopnost lépe se vcítit do druhých. Je to skvělá doba pro prohloubení stávajících přátelství i navázání nových vztahů a také pro hledání harmonie ve vašem životě. Pokud cítíte ve svém životě trochu chaos, snažte se to napravit pomocí diplomacie a taktu.

Osobní měsíční číslo 3

Energie, kterou s sebou nese září, je svobodná, umělecká a kreativní. Budete chtít, aby vás ostatní slyšeli a aby četli to, co píšete. Je to ideální příležitost, jak zapracovat na svých komunikačních schopnostech. Pokud s někým budete mluvit, opravdu naslouchejte tomu, co říká, přestože nesdílíte jeho názor. Uvidíte, že váš rozhovor bude mít najednou větší smysl a i ostatní začnou více naslouchat tomu, co říkáte vy.

Číslo tři je plné elánu a tvůrčí energie, tak se nedivte, když vám bude dělat potíže soustředit se na práci a kariéru. Každopádně si každý den udělejte čas i na trochu zábavy. Nezapomínejte se co nejvíc usmívat a snažte se na všem vidět něco pozitivního. Září by mělo být pro vás jedním z nejoptimističtějších měsíců.

Osobní měsíční číslo 4

Čtyřka přináší strukturu, pořádek a praktičnost, které bude potřeba zakomponovat do každodenního života. Nestačí ale jen plánovat, je potřeba také konat. Z toho důvodu na sebe možná vezmete příliš mnoho úkolů a odpovědnosti. Vy to sice zvládnete, ale nezatěžujte se nadmíru, jinak se brzy vyčerpáte.

S číslem čtyři se také pojí vynalézavost a důvtip, což znamená, že nebudete mít problém najít, co hledáte, když budete chtít své plány uskutečnit. Může to být další pár rukou, potřebné informace, užitečné nářadí nebo pomůcky. Využijte hojnost, která se vám tento měsíc nabízí. Na nic nejste sami.

Osobní měsíční číslo 5

Číslo pět vyvolává touhu po dobrodružství, nenechte se tedy překvapit, pokud se budete v následujících čtyřech týdnech cítit trochu neklidně. Zkuste trochu změnit svou rutinu a udělat si každodenní život trochu rozmanitější, abyste potlačili jakékoli pocity nudy.

Pětka je v polovině numerického cyklu a dává vám příležitost ke změně. Máte-li pocit, že se váš život ubírá jiným směrem, než byste chtěli, je právě teď ta správná chvíle, abyste to změnili.

A nezapomeňte si dopřát i nějaká potěšení. Prožijte tento měsíc všemi svými smysly, máte jich pět. Nezapomeňte rozhýbat své tělo, zhluboka dýchat, naslouchat a mít oči dokořán. Hledejte krásu v maličkostech a každý den si ukradněte nějaký čas jen pro sebe.

Osobní měsíční číslo 6

Po několika týdnech plných změn a dobrodružství je čas trochu se zklidnit. Tento měsíc přináší jemné milující vibrace a vaší prioritou by se měla stát rodina a blízcí přátelé. Podle numerologie je šestka velmi harmonické a také mateřské číslo, do popředí by se tedy mohly dostat i všechny záležitosti týkající se rodiny a rodičovství.

Šestka je také jedním z nejkreativnějších čísel. Zkuste toho využít a věnujte se svému koníčku, něčemu, co nesouvisí s vašimi povinnostmi. A určitě si také najděte čas na péči o sebe. Tento měsíc může být pro vás poměrně vyčerpávající, protože vás bude nabádat k tomu, abyste spoustu svého času a energie věnovali ostatním lidem. Stejně důležité ale je, abyste byli vy sami v pohodě. Neberte tedy čas a péči, které věnujete sami sobě, jako luxus. Je to nutnost!

Osobní měsíční číslo 7

Bude se vám dařit, jen pokud si vyhradíte dostatek času na samotu a rozjímání. Sedmička je spojena se zklidněním, stáhnutím se do ústraní a hledáním smyslu života. Teď je tedy ta správná doba, abyste si vybojovali nějaký čas a prostor jen sami pro sebe. Možná si říkáte, že zrovna na tohle nemáte teď vůbec čas a je to ta poslední věc na vašem seznamu, ale zkuste to.

Energie čísla sedm vás bude nutit klást si důležité otázky. Kdo jste, co v životě opravdu chcete, jaké jsou vaše hodnoty? A i když jste možná zaneprázdněni jinými věcmi, je důležité si na tyto otázky odpovědět, jinak se v životě nikam dál nedostanete. Je to vaše příležitost upřímně si říct, co v životě opravdu potřebujete.

Osobní měsíční číslo 8

Osmička v sobě ukrývá sílu a odhodlání, pomáhá dosáhnout úspěchu. Z tohoto hlediska by tedy pro vás září mohlo být nejúspěšnějším měsícem roku. Nepokazte si to. Udělejte si plán, jak budete postupovat, a držte se ho.

Mohly by se objevit nějaké nové pracovní příležitosti nebo možnost kariérního postupu, což s sebou ponese i zvýšení platu nebo jiné výhody. Nenechte se o ně připravit a klidně si o ně řekněte, pokud víte, že si je zasloužíte. I když se budete cítit silní v kramflecích, nechovejte se arogantně nebo autoritativně, snažte se vše vyřešit přátelsky, férově a diplomaticky.

Osobní měsíční číslo 9

Devítka přichází na konci numerického cyklu a povzbuzuje vás, abyste dokončili, co jste začali, než budete pokračovat dál. Nejlepší, co můžete udělat, je této energii důvěřovat. Pokud má něco ve vašem životě skončit, dokončete, co je potřeba, a nechte to být. Možná se budete muset s někým rozejít. Možná nějaký váš pracovní projekt dospěje ke svému závěru. Nebo byste měli opustit nějaký zvyk, který vám už neslouží. Může být těžké ukončit to, co dobře znáte, protože se před vámi otevře něco nového a neznámého. Každý krok do neznáma bývá těžký, ale nebojte se toho. Buďte vděční za všechno, co v životě máte. Září vám přináší nový začátek a vy byste měli být připraveni využít všeho, co nabízí.

Co vás čeká v září podle výkladu karet Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.