Celebrity

20. listopadu 2023 17:05

Vanesa Havlíková

Zdena Hadrbolcová milovala módu. Potrpěla si na eleganci i kšiltovku a tenisky

Zemřela herečka Zdena Hadrbolcová

Ve věku 86 let zemřela oblíbená herečka Zdena Hadrbolcová, která se veřejnosti vryla do paměti především rolemi milujících a obětavých maminek, byť sama děti nikdy nechtěla. Když zrovna netrávila čas v divadle, ráda sportovala a v oblibě měla také módu, a to především kšiltovky a sportovní tenisky.

Zdena Hadrbolcová podávala nejen skvělé herecké výkony, ale také se uměla vždy hezky obléknout. Za módu a luxusní kosmetiku si ráda připlatila, není tedy divu, že vypadala stále velmi mladistvě.

Milovnice kšiltovek i tenisek

Herečka měla velmi ráda elegantní módu, kterou často kombinovala se sportovními doplňky. Její nejoblíbenější obuví byly tenisky. „Ještě nemám ty usedlé kostýmky, co v nich chodí dámy v mých letech. Pouštějí mě v tramvaji sednout, ale jsem v rozpacích, protože sama vstávám, když přijde starší dáma. Věku se nebráním, ale je mi divné, kolik je mi let. Nevím, jestli by nebylo čestnější to přiznat,“ uvedla v minulosti s tím, že se na svůj věk nikdy necítila.

Čtěte také: Zemřela herečka Zdena Hadrbolcová. Nejsem v pořádku, říkala po prodělané mrtvici

Hadrbolcová milovala také pokrývky hlavy, především kšiltovky, ve kterých ji mohli lidé často potkat. Čepice či klobouky uměla vždy zkombinovat se zbytkem outfitu tak, aby celkový look vypadal bezchybně. Občas kšiltovku vyměnila za šátek, který většinou nosila uvázaný kolem krku, ale někdy pomocí něho dokázala také dokonale oživit svůj účes. Často byla k vidění i v tričkách či halenkách se vzory – vůbec nejraději měla proužky.

Vlastní děti nechtěla

Zdena si za svou kariéru mnohokrát zahrála roli maminky nebo babičky, sama však děti nikdy nechtěla. Rozhodla se tak zcela dobrovolně. „Byla to moje volba. Nikdy jsem si neuměla představit, že bych měla svoje vlastní děti. Netoužila jsem po nich, což ale neznamená, že bych je neměla ráda. Naopak k nim chovám něžné city,“ svěřila se v minulosti herečka časopisu Sedmička.

Přečtěte si: Zdena Hadrbolcová ve filmech hrála milující matky. Vlastní děti ale nechtěla

Chtěla jsem mít život bez jakýchkoli závazků. Mnohokrát jsem přemýšlela, jak by se mi život změnil, kdybych děti měla a ony se třeba nepovedly... Je to celoživotní úvazek a někdy, jak vidím kolem sebe, je to nejen radost, ale občas je to i velmi těžké,“ dodala.

Podívejte se na rozhovor s Jaroslavou Obermaierovou, která byla blízkou přítelkyní Zdeny Hadrbolcové:

Sdílejte článek
Štítky kosmetika oblečení móda úmrtí herečka klobouk tenisky kšiltovka Zdena Hadrbolcová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.