Znamení, která budou držet suchý únor: Alkohol odmítnou Berani i Raci

V průběhu roku se najde nespočet příležitostí k různým oslavám, kde mnohdy alkohol teče proudem. Pod vlivem mnozí vstupovali i do roku 2024. Jako jistou formu detoxikace leckdo vnímá suchý únor, jehož podstata spočívá v tom, že člověk, který ho drží, bude pít po celou dobu výhradně nealko. Jaká znamení ho letos budou držet?

Beran

Přestože Berani obvykle bývají na party středem pozornosti a dobře ví, jak ji rozjet, jsou to také milovníci nejrůznějších výzev. A přesně tu pro ně suchý únor představuje. Pakliže se s nimi ještě ke všemu někdo vsadí, zda opravdu bez alkoholu vydrží celý měsíc, bude to pro ně v podstatě i zábava. Vyhrávat je totiž baví.

Blíženci

O Blížencích se říká, že jsou nepředvídatelní a jsou sami sobě paradoxem. V jednu chvíli jsou pro každou nepravost, v druhou chvíli jsou raději zavření doma a mlsají u televize. Skutečnost je ale taková, že si zkrátka jen rádi nechávají otevřené možnosti. A protože v lednu pravděpodobně měli zábavy v alkoholovém oparu dost na to, aby je přestala bavit, v únoru si nemusí dát ani kapku.

Rak

Nikde jinde se Raci necítí tak dobře jako doma. Patří k lidem, kteří nutně nemusí vyrážet za zábavou, protože doma pod dekou s hrnkem teplého čaje jim bude lépe. Svátky pro ně dost možná byly náročné právě proto, že se museli více družit. Suchý únor strávený v teple domova, v pohodlném pyžamu a třeba i u dobré knížky, je tak pro ně vlastně dokonalý.

Přečtěte si také: Znamení s přehnaným sebevědomím: Namyšleně působí Střelci i Kozorozi

Váhy

Po týdnech strávených jezením a popíjením, což je o svátcích v podstatě povinnost, nemusí harmonii milující Váhy nad suchým únorem přemýšlet dvakrát. Jejich život musí být v určité rovnováze, a proto je pro ně v podstatě samozřejmostí si nějakou dobu nezahřešit. Zřejmě by k tomu ani nepotřebovaly výzvu v podobě jednoho konkrétního měsíce, je pro ně spíš pomocníčkem.

Kozoroh

Kozorozi jsou proslulí svou láskou k disciplíně, plánování a vědomí, že mají vše pod kontrolou. Vyžadují určitý řád, proto jim myšlenka suchého února, během kterého si mohou nakázat nepít alkohol, zcela vyhovuje. I kdyby jim do cesty přišla příležitost k popíjení, díky svému smyslu pro kázeň ji odmítnou. Něco slíbili sobě a v jistém smyslu i svým játrům, takže to dodrží.

AURA - Týdenní horoskop od 29. 1. do 4. 2.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.