Celebrity

29. listopadu 2023 12:40

redakce Prima Ženy

Zpěvačka Karolína Ruppert promluvila o rakovině a odchodu z veřejného života. Nezoufá si

Klientka vyjede po Filipovi – ZOO (153)

Nabídka produkce oblíbeného rodinného seriálu z prostředí zoologické zahrady překvapila sympatickou Karolínu Ruppert, která je známá především jako zpěvačka. Bývalá manželka zpěváka Matěje Rupperta roli přijala s ostychem a vysvětlila, proč už není tolik vidět na veřejnosti. Smutný důvod má pozitivní vyústění.

„Do veřejného života, jako zpěvačka, už se ani moc nechci vracet. Prošla jsem si rakovinou a tehdy jsem musela všechno ze dne na den utnout a vše přizpůsobit léčbě. Celý život se mi obrátil vzhůru nohama a pak už jsem se na pódia nevrátila,“ prozrazuje Karolína Ruppert, jíž v roce 2010 diagnostikovali rakovinu prsu a musela podstoupit chemoterapie. Od té chvíle se podobně jako ostatní ženy s tímto onemocním dívá na životní priority jinak.

„Nabídky na zpívání neodmítám, ale nikam se netlačím. Minulý rok jsem odzpívala jako vokalistka několik koncertů v rámci turné Lucie v opeře a to byl pro mě doslova dar. Užila jsem si to jako nikdy předtím a v těch chvílích jsem byla každou buňkou šťastná,“ říká upřímně s tím, že profesně ji strašně baví to, čemu se věnuje nyní. Momentálně učí děti zpěv.

Pomoc těhotným matkám v nouzi

„Učení malých dětí je nádherná a velmi obohacující činnost. A druhá věc, která mě naplňuje, je pomoc potřebným. Na jaře 2022 jsem začala pomáhat těhotným ženám v těžkých životních situacích. Ve spolupráci s Člověkem v tísni pomáháme těhotným matkám v nouzi. K dnešnímu dni jsme pomohli víc jak 500 maminkám a opravdu to byly těžké osudy a případy,“ vysvětluje Karolína Ruppert, která nově vystupuje v seriálu ZOO, vysílaném každé úterý a čtvrtek na Primě.

Jakou v ději rozjetého seriálu hraje úlohu? Tomáš Klus alias Filip Janda má vyfotit dětský sbor v prostředí zoologické zahrady a ta, která má o krásné fotky zájem, a nejen o ně, je právě vedoucí sboru v podání Karolíny Ruppert. „Vedu dětský sbor s názvem hLásky. A z produkce vzešla nabídka, jestli bych s nimi nedorazila na natáčení a rovnou to odehrála, anebo že pozvou někoho jiného. Říkala jsem, že když už tam s dětmi pojedu… V nějakých reklamách jsem hrála, epizodní role mě taky neminuly, tak to vezmu. Navíc to bude pro děti nejpřirozenější,“ vypráví Karolína Ruppert, jak se dostala do jednoho z nejúspěšnějších seriálů. Její postava se má zajímat o Tomáše Kluse alias Filipa.

Čtěte také: Tomáš Klus ulehl s ošklivou nemocí. Odpočinek není ostuda, vzkazuje fanouškům

„S Tomášem se znám, i s jeho ženou. Víme o sobě a já je mám oba ráda. Tomáš je sympatický a moc mi na natáčení pomohl. Celé to zlehčoval, nicméně svádět muže neumím ani v reálném životě, tak uvidíme, jak to vyšlo na kameru,“ popisuje s ostychem Karolína, která se z veřejného života stáhla.

„Učím děti zpívat. Mám jich 150 a je to krásná práce. Když mají děti chuť zpívat, tak je vedu. Hlasivky jsou sval, takže jdou vycvičit stejně jako jiné svaly. Samozřejmě talent je něco jiného, ale když chce někdo zpívat, tak by měl hlas trénovat každý den. Já se snažím i méně nadané děti motivovat k tomu, aby si věřily a nestyděly se a byly schopné si s chutí a sebevědomě zazpívat. Sama bohužel děti nemám, takže tato práce mě obrovsky naplňuje,“ říká zpěvačka a ještě skromně dodává, že spolupráce na natáčení ZOO ji bavila, ale o sobě jako herečce pochybuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.