Zvířecí vzory jsou zpět! Inspirujte se u celebrit, které je umí vynést a nepůsobí lacině

Leopardí vzor je v módě zkrátka nesmrtelný. Tento rok je opět v kurzu a kousky se zvířecími motivy jsou znovu vidět nejenom v ulicích, ale také na přehlídkových molech. Jak je nosit, kombinovat a nevypadat přitom lacině? Inspirujte se u známých celebrit a influencerů.

Móda prochází neustálým vývojem, ale existují styly, které téměř nikdy nevyjdou z kurzu a vidíme je stále dokola. Tento rok zažívá velký návrat leopardí vzor. Ať už sháníte šaty, sukni, tričko nebo třeba brýle – pokud sáhnete po těch se zvířecím motivem, nešlápnete vedle.

Kolem tohoto vzoru ovšem panují jisté stereotypy. Pro hodně lidí se jedná o lacině vypadající motiv, který se nehodí pro luxusní či stylovou módu. Opak je ale pravdou. Tento rok jsou kombinace se zvířecím vzorem naopak mnohem odvázanější a odvážnější, než kdy předtím. A i přesto všechno vypadají dobře.

Mohlo by vás zajímat: Plavky pro léto 2024. Pozor na pruhy, volte jednoduchost a přehozy, radí odbornice

Pokud stále ještě váháte, podívejte se do naší galerie a inspirujte se skvělými kombinacemi známých celebrit. Leopardnímu vzoru propadla například zpěvačka Rita Ora, Jennifer Lopez, Nicole Scherzinger nebo třeba topmodelka Gisele Bündchen.

Kombinace s leopardím vzorem

A jak tedy zvířecí motivy na oblečení kombinovat? Pokud jste zastáncem jednoduchosti a čistých linií, držte se přírodní barevné škály. Nejlépe bude vypadat, když zkombinujete jeden výrazný kousek v podobě leopardího motivu s černou, bílou nebo tělovou barvou. Skvěle například vypadá dlouhá leopardí sukně s černým nebo bílým tričkem, koženou bundičkou a teniskami. Stejnou parádu uděláte v leopardích šatech s černými doplňky, jako jsou brýle nebo kabelka.

Čtěte také: Módní alarm z Tony Awards: Brooke Shields v crocskách a souboj mořských panen i chaluh

Pokud se ovšem nebojíte výraznějších kousků a v módě rádi experimentujete, představíme vám pár opravdu ulítlých kombinací, které spolu ale z nějakého důvodu skvěle fungují. Koho by napadlo, jak dobře budou vypadat leopardí kalhoty spolu s volnou modro-bílou košilí s proužky?  Výborně vypadá tento vzor také spolu s džínovinou. Přehoďte přes rameno džínovou bundičku pro chladnější večery a máte vystaráno. Jestli s tímto vzorem teprve začínáte, vyzkoušejte třeba leopardí brýle nebo klobouček a budete za hvězdu.

Podívejte se, jak vypadala módní přehlídka české značky Poner:

Sdílejte článek
Štítky móda leopard celebrity Rita Ora modelky trendy Gisele Bündchenová Nicol Scherzinger zvířecí vzory

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.