7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 3. října? Ovlivní ho silný úplněk

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 3. října 2022.

Denní průvodce na týden od 3. října pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 3. října

Ve vzduchu visí možná nedorozumění, rozčarování, v horším případě i lži a podvody. Je lepší si vše prověřit, ověřit a nevěřit všemu, co se říká.

Úterý 4. října

Úlevný den, ve kterém se můžeme získat nadhled a citový odstup. V nouzi nám mohou pomoci přátelé nebo vlastní dobré nápady. Dnešek je důkazem, že když člověk chce, zvládne díky svým mentálním schopnostem i nemožné.

Středa 5. října

Skvělý a přemýšlivý den. Jsme schopni hluboké analýzy, ověřování a vyhledávání informací. Chceme vědět, nedáme na první dojmy a dokážeme uplatňovat přirozenou a zdravou podezřívavost. Dokážeme ctít i skrýt tajemství druhých.

Čtvrtek 6. října

Možná dnes vyplavou na povrch nějaké naše bolesti nebo strachy. Můžeme se rozhodovat mezi tím, co bytostně chceme a tím, co kvůli tomu musíme obětovat. Zejména znamení Berana a Vah mohou být dnes více zranitelná a citlivější než obvykle.

Pátek 7. října

Obětavost, soucit a láska k druhým dnes změkčí tvrdé energie minulých dnů. Kvečeru se však dostaví umíněnost a bleskové změny nálad. A také určitá nepředvídatelnost emocí. Možná je dnes lepší si jít dříve lehnout a zbytečně nedráždit trpělivost okolí.

Sobota 8. října

Den, který v nás probouzí hluboké myšlenky, ale i zmatenost a určitou podrážděnost. Ostatní nás mohou pěkně štvát nebo my polezeme na nervy jim. Nevědomé citové modely mohou deformovat jasné objektivní uvažování a komunikaci. Budeme mít tendenci brát veškerou kritiku příliš osobně. Dobrou zprávou je, že dnes mění Pluto svůj pohyb z retrográdního na přímý. Svůj osud začneme mít opět ve svých rukou.

Neděle 9. října

Dnes ve 22:54 hod. nastane úplněk ve znamení Berana. Říjnovému úplňku indiáni říkali lovecký, protože za svitu měsíce podnikali lovy, aby si ještě před zimou vytvořili dostatečné zásoby jídla.

Tento úplněk přináší odvahu, touhu prosadit se, začít něco nového. Měli bychom ale držet svůj temperament na uzdě, nebýt netrpěliví, vztahovační a brzdit svou přirozenou agresivitu. Hrozí nebezpečí problémů pramenících z nezvládnutých emocí a vzteku.

  • Zdraví: Chraňte si hlavu, zuby, jazyk a tepny. Pozor na různé úrazy.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Po září, které mohlo na citlivější a něčím oslabenější lidi působit těžkopádně, můžete konečně sebrat svou sílu a začít opět naplno fungovat. Lze začít se vším, co jste dlouhodobě odkládali anebo se to vždy nějak zašmodrchávalo. S pomocí ostatních můžete prozkoumat i jiné pracovní a zájmové oblasti a nespecializovat se pouze na to, v čem jste dobří. Nevrhejte se ale po hlavě do něčeho jen proto, abyste dokázali svou sílu, odvahu, moc, schopnosti. Jakékoli smlouvy sestavované a podepisované několikrát detailně projděte. Později zjistíte, že čas, který jste jim věnovali, se zdaleka nevyrovná tomu, kolik v budoucnosti můžete ušetřit peněz anebo před čím vás vaše pečlivost ochránila. Pozor na hry, sázení a jiné spekulace, mohli byste přijít o část svých úspor.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.