7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 8. srpna? Oblohu rozzáří padající hvězdy

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 8. srpna 2022.

Denní průvodce na týden od 8. srpna pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 8. srpna

Náročné pondělí je před námi. Věci se nevyvíjí podle našich představ. Můžeme mít pocit, že nám ostatní neustále házejí klacky pod nohy nebo že nás nechtějí pochopit. Co nám pomůže? Velkorysost, láska a odpuštění. Krásné ctnosti.

Úterý 9. srpna

Pokud věříte na osudovou lásku, buďte dnes opatrní. Nebeské konstelace v sobě nesou nebezpečí zapletení do intenzivních citových a sexuálních vztahů, které se v budoucnosti mohou ukázat jako zhoubné. Můžeme prožívat pocity žárlivosti či posedlosti, zejména znamení Kozoroha a Raka by v těchto dnech měla své city držet na uzdě.

Středa 10. srpna

Skvělá středa je před námi. Den, který přinese úlevu od napjatých konstelací minulých dnů. Konstruktivní, racionální i empatické energie nás budou provázet dneškem. Dařit by se mělo zejména znamení Kozoroha, Býka a Ryb.

Čtvrtek 11. srpna

Dnes vstupuje planeta lásky Venuše do znamení Lva a probouzí v nás schopnost silné, velké a trvalé lásky. Obdarovává nás osobním kouzlem a magnetickou přitažlivostí pro naše okolí. V lásce můžeme prokazovat laskavost, hravost, srdečnost.

Ovšem provázet nás mohou i sklony k dramatizování, svéhlavost, náladovost, výstřednost a nemoudré chování. Můžeme pociťovat odpor k jakékoliv rutině, stereotypům a letitým zvyklostem. Chceme bořit hradby v nás i ve svém okolí.

Pátek 12. srpna

Dnes nechtějte být výjimeční, jedineční, originální za každou cenu. Zapomeňte na ukvapenost, prchlivost, na silnicích neriskujte. Zejména znamení Lva a Býka by měla být velmi opatrná.

Ve 3:35 hod. proběhne silný úplněk ve znamení Vodnáře. Někdy se mu říká jeseteří, protože právě v tuto dobu jeseteři, přinášející indiánům hojnost, vyplouvali na povrch, aby se třeli, a bylo tak snadné je ulovit. Vhodný čas na zábavu a relaxaci. Je dobré vyhnout se náročným pracovním činnostem. Tento úplněk v nás může vyvolávat spontánnost, touhu vyjet ze zajetých kolejí, možná i výstřednost a rebelantství. Snažte se být s těmi, se kterými je vám dobře.

  • Zdraví: Chraňte si lýtka, kotníky, pečujte o žíly. Dopřejte si masáž nohou.
  • Zajímavost na obloze: Těsně vedle Měsíce v úplňku spatříte jasnou planetu Saturn. Ta bude v té době naproti Slunci a současně nejblíž k nám. Podle tradiční astrologie má tento tento aspekt mezi Sluncem a planetou Saturn obvykle zastavující a brzdící vliv. Řešíme omezování vlastního ega, důstojnost a naše autoritativní postoje. Je možné, že se před námi mohou vynořit otázky kolem rodičovství a rolí otce.
  • Perseidy: Jasná obloha, bezměsíčná noc a dostatečná vzdálenost od nejbližšího města – to jsou ideální podmínky pro pozorování jakéhokoliv meteorického roje. Mezi nejvýznamnější z nich patří Perseidy, které oblohu křižují každoročně od 17. července do 24. srpna. Jejich maximum letos vychází na noc z 12. na 13. srpna, přičemž ideální pozorovací doba jako vždy nastane mezi půlnocí a čtvrtou ráno, kdy je největší tma. V první polovině noci každoroční velkou podívanou bude rušit Měsíc, který bude v úplňku. Podle lidové tradice „padající hvězdy“ plní skrytá přání.

Sobota 13. srpna

Všechno, co jsme v minulých dnech mohli zanedbat, dnes máme šanci dohnat. Sobotou nás budou provázet fyzická síla, energie i schopnost si plnit tajná přání. Nezapomeňte, stále padají hvězdy, můžete si něco přát.

Neděle 14 srpna

Můžete pokračovat ve svých včerejších fyzických výkonech. Nezapomínejte ale také odpočívat, je neděle, ať nejste večer zbytečně unavení a vyčerpaní. Skvěle by se mělo dařit Kozorohům a Býkům.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Věnujte pozornost tématům, která před vámi během této doby vyvstanou, signalizují totiž to, na čem budete muset nejpozději do konce roku zapracovat. Tento a příští týden si budete připadat víc a víc pod tlakem, to proto, abyste se transformovali do vyvinutější verze vás samých. Spousta věcí se může komplikovat anebo zpožďovat. Snažte se o klidnější mysl a nezabývejte se zbytečným dramatizováním či rozšiřování klevet. Kulminují averze a alergické reakce na někoho konkrétního, nějakou situaci anebo práci. Lidé se budou méně kontrolovat a kritikou nebo hádkami budou kolem sebe více kopat. Někteří se zase budou chtít vyrovnat s úzkostí ze stresu finančního nebo emocionálního tím, že budou extrémně překračovat hranice fyzické či finanční. Neriskujte a spíše si najděte tiché místo v přírodě nebo v sakrální budově, poutním místě anebo na křížové cestě. Díky úplňku můžete využít noc z 11. na 12. srpna ke žhavému milování, které vám z paměti už nikdy nevymizí.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.