Velká věštba na srpen podle kartářky Helen Stanku

Co vás čeká v krásném osmém měsíci roku 2022? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na srpen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla známá kartářka Helen Stanku.

Berani

Na srpen vám z tarotových karet vychází Král disků, který předpovídá, že budete v plném pracovním nasazení nebo budete řešit věci, které se týkají vaší práce. Těm, kteří řeší záležitosti, ať už se týkají čehokoli, například i vztahů, tato karta slibuje, že by se konečně mohly vyřešit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Berany.

Býci

Tarotová karta Mág, která vám vychází na srpen, z vás udělá mistry diplomacie. Jen nesmíte ke všemu přistupovat z pozice síly.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Býky.

Blíženci

Na srpen vám z tarotových karet vychází Královna mečů, která ukazuje, že se ve vašem okolí vyskytne žena, která má ostřejší jazyk a potřebuje společnost. Není zlá ani hloupá a může vám pomoci. Ve vztazích ukazuje tato karta pozvolné sbližování, což je někdy lepší, než když se do něčeho vrhnete po hlavě.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na srpen vychází Šestka pohárů, což je taková trochu zasněná karta, která ukazuje věci, které byste chtěli nebo si představovali. Někdy trochu nekoresponduje s tím, co se děje v realitě, na druhou stranu nám ale naše vize někdy dokážou budoucnost naplánovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Raky.

Lvi

Karta Císařovna, která vám na srpen vychází z tarotových karet, vám slibuje, že budete těmi, kdo bude všechno řídit, i když to na první pohled nebude vidět.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Lvy.

Panny

Na srpen vám z tarotových karet vychází krásná karta Šestka mečů, která je pro vás jako dělaná. Přestavuje logické uvažování, moudrost a chytrost, díky kterým se vám bude v tomto měsíci dařit a dokážete včas odhalit věci, které by pro vás mohly být škodlivé.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Panny.

Váhy

Tarotová karta Sedmička disků vás v červenci bude nutit, abyste v sobě vykřesali všechny své síly, protože ne vše bude tak, jak jste předpokládali. To, co jste měli naplánované, bude vyžadovat nějakou změnu, a vy budete muset hodně improvizovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na srpen vychází Král holí, podle kterého byste si měli dát pozor na možné hádky. Půjdete si za svým a budete si říkat, co chcete, bez ohledu na to, zda se to vašemu okolí líbí nebo ne.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Štíry.

Střelci

Na srpen vám z tarotových karet vychází karta síly Devítka holí. Předpovídá, že dokážete opanovat své vášně, ale také budete hledat svého životního partnera nebo obnovovat svůj stávající vztah. Je to také karta intuice, která slibuje, že na spoustu věcí můžete přijít.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Střelce.

Kozorozi

Tarotová karta Čtyřka mečů, která  vám vychází na srpen, předpovídá, že se budete muset smířit s nějakými věcmi. To vám dá šanci si vše promyslet, dívat se na některé věci jinak a stanovit si postup na další období. Pak dokážete vyřešit vše, co vám třeba teď nevyhovuje.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Kozorohy.

Vodnáři

Tarotová karta Šestka disků vám na srpen předpovídá, že budete v zápřahu, ale zároveň si to velmi užijete. Budete se starat o své okolí, využijete různé příležitosti a dozvíte se i spoustu důležitých informací. Ve vztazích to může být poklidná nuda, na kterou ale později budete s vděčností vzpomínat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na srpen vychází Devítka mečů, která upozorňuje na zdraví – vaše nebo lidí kolem vás a vypadá to, jako byste se něčeho obávali. Měli byste přemýšlet, co způsobuje vaše strachy a jak se z nich vymanit. Někdy Devítka mečů upozorňuje i na to, že se k vám okolí nechová tak, jak byste si zasloužili.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Ryby.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Ryby.