Astročlánky

18. července 2022 06:05

Jiřina Köppelová

7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 18. července podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 18. července 2022.

Denní průvodce na týden od 18. července pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 18. července

Planeta lásky Venuše vstupuje do znamení Raka a probouzí v nás vysokou citlivost, touhu po něze a jemnosti. Navíc ve znamení Ryb proběhne i konjunkce Luny a planety Neptun, která nám přivolá velkou dávku inspirace a fantazie. Ti nejcitlivější z vás mohou mít i různá tušení či předtuchy. Věnujte jim svoji pozornost.

Vyhýbejte se však umanutosti a zarputilosti. Nemusíte všechny kolem sebe přesvědčovat, že pouze váš názor je ten správný. Zejména znamení Raka a Kozoroha by se měla dnes na urputné spory vykašlat.

Úterý 19. července

Den plný napětí a různých tlaků, kterým budeme muset čelit. Zejména mezi naším domovem a zaměstnáním mohou vznikat různé „napnelismy“. Vyhýbejte se pokud možno všem arogantním a zlostným řešením.

Středa 20. července

Ani dnešek nám nepřinese výraznou úlevu. Během dne budeme muset čelit nejen tlakům, ale i vzedmutým emocím a hněvu. Vyvarujte se hlavně rizikovému chování na silnicích a pozor na úrazy těla i duše. Zejména znamení Berana, Kozoroha a Raka hrozí nebezpečí, buďte tedy opatrní.

Čtvrtek 21. července

Dnešek přináší klid, rozvahu i touhu si od všech povinností a nepříjemností důkladně odpočinout. Relaxujte především v přírodě, dodá vám potřebnou sílu.

Pátek 22. července

Pozdě večer ve 22 hodin a 7 minut vstupuje Slunce do královského znamení Lva. Pod jeho vládou prochází příroda a život největším rozkvětem a rozvojem. U lidí narozených ve Lvu se projevuje výrazným sebevědomím a nakažlivou radostí ze života. V jeho znamení jsou doma opravdoví králové, pro které země vydává zlato, diamanty, purpur a hedvábí. Pro ně byl vytvořen luxus a oni si jej také dovedou správně vychutnat. Kousek své záře přenesou pod dobu své vlády i na všechny kolem sebe.

Sobota 23. července

Skvělý komunikační den. Bude se nám dařit i na cestách. Pokud tedy máte před sebou dovolenou ve vzdálených krajích, lepší den odjezdu jste si nemohli vybrat. Jestliže dneska někdo z vás vstupuje do manželství, vězte, že je to šťastný den. Gratulujeme.

Neděle 24. července

Odpočinkový den, citlivá neděle, která nám připraví chvíle, které budou doslova balzámem na naše rozbolavělé duše. Skvěle by se mělo dařit znamení Blíženců a Berana.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové pro tento týden:

Pokud máte nějaký umělecký talent, udělejte vše pro to, abyste zazářili na nějakém vystoupení, ať už v úzkém kolektivu nebo na veřejné akci. Najděte v každém něco, co byste mohli pochválit a slovy vyjádřete své uznání a obdiv. Vyšlete do éteru dobrou vůli, přátelství i lásku a tyto vibrace se k vám až v trojnásobné síle navrátí zpátky. Během těchto dní se můžete cítit empatičtější a více povoláni pomáhat druhým. Bez výčitek, že vám něco někde uniká, budete rádi s rodinou, přáteli. Překvapíte je dárkem, uspořádáte pro ně posezení nebo výlet a postaráte se o to, aby byli spokojeni a dobře nasyceni. V tomto týdnu není rozumné absolvovat výrazné změny vašeho těla i vzhledu, protože by vám pouze vámi viděný nehezký detail dráždil vaši nervovou soustavu.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás mohlo ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.