7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 30. května podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 30. května 2022.

Denní průvodce na týden od 30. května pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 30. května

Podnikavost, nadšení i odvaha riskovat budou provázet toto pondělí. A také novoluní ve znamení Blíženců, které v nás podpoří schopnost komunikace a odstartuje novou životní etapu pro všechny Blížence. Nás všechny naučí rozlišovat pravdu od lži, povzbudí vytváření nových životních záměrů a opouštění věcí, které jsou už nefunkční a zastaralé. Přinese pocit čerstvosti.

Úterý 31. května

Úterý bude provázet schopnost reflektovat a pojímat velké množství informací, hodnotit věci z vícera úhlů pohledu. S chutí si také popovídáme se svými známými nebo vyrazíme do společnosti. A zítra začíná nový měsíc a s ním i nový měsíční horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu.

Středa 1. června

Středa v nás probudí něžnější a jemnější energie, budeme se více věnovat rodině a domovu. Luna vstoupila do znamení Raka a propojí nás s naším vnitřním dítětem, budeme chtít pečovat a starat se, ale také pocítíme touhu být hýčkáni. Dávejte si však pozor na nedorozumění, která mohou vyplynout ze zarputilosti nebo z přesvědčení, že nikdo jiný kromě vás nemá pravdu.

Čtvrtek 2. června

Přímočarost a schopnost jednat dnes mohou narazit na zjitřené emoce nebo naši náladovost. Pozor si dávejte na nedůtklivost, prchlivost nebo zcela zbytečné domácí hádky. Chce to chladnou hlavu a nadhled. Zítra bude lépe.

Pátek 3. června

Dnešek do všech včerejších sporů a rozjitřených emoci vnese klid, rozum a touhu se s druhými domluvit. Přinese i pochopení pro odlišná stanoviska. Skvělá příprava pro nadcházející víkend, který mnozí z nás stráví aktivně a v milé společnosti svých blízkých nebo přátel.

Sobota 4. června

Touha se skvěle bavit, podnikavost, hravost a kreativita budou provázet tuto sobotu. Výborně se bude dařit znamení Lva a Berana. Dnes ale zkuste být střídmí, moc se nepřejídejte a cukrárnám se vyhýbejte vysokým obloukem. Sladkostmi nezahrnujte ani své děti. Vsaďte na pohyb a zdravý životní styl.

Neděle 5. června

Krásná neděle. Slibuje mnoho pohybu, fyzické činnosti i lásky a pochopení. Možná až navečer vás přepadne smutek nebo lítost, že tak skvělá neděle je za vámi. Dařit se bude znamení Ryb, Berana, Býka a Blíženců.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V týdnu, ve kterém je Slunce ve znamení Blíženců, vás mohou zajímat i tato témata:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.