7 předpovědí pro sedm příštích dnů. Jaký bude tento týden podle horoskopu?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které nám hvězdné nebe nabízí.

Denní průvodce na týden od 9. května pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 9. 5.

Pondělí přeje akci. Beze strachu a s velkou odvahou se můžete pustit do práce a vyřizování všech svých záležitostí. Pozor jen na zbytečnou soutěživost. Hvězdy budou fandit znamení Ryb a Býka. K večeru vás mohou přepadnout menší chmury nebo splíny.

Úterý 10. 5.

Do energie a aktivit včerejška se dnes přimíchají i jemnější energie – soucit a láska. Dnes je planeta Jupiter naposledy ve znamení Ryb, vrátí se do něj až 28. října. Od zítřka bude nebeský dobroděj držet palce všem ohnivým znamením – Beranu, Lvu a Střelci.

Středa 11. 5.

Emocionální napětí a duševní nevyrovnanost dnešního dne zkuste stabilizovat pomocí usilovné práce. Dokážete se tak lépe vypořádat s náročnými požadavky vašeho okolí. Dnes vstupuje planeta štěstí Jupiter do znamení Berana a na půl roku bude přát štěstí všem ohnivým znamením. Ale každý z nás bude mít šanci si vybojovat štěstí v nějaké důležité životní oblasti.

Čtvrtek 12. 5.

Přemýšlivý den, ve kterém se nám podaří pochopit naše vnitřní motivace a srovnat se se svými pocity. Den, který přeje každodenní rutině. I takové dny jsou užitečné. Ode dneška planeta Merkur mění svůj pohyb z přímého na retrográdní. Tato zdánlivá změna pohybu s sebou nese varování před podepisováním důležitých smluv. Mohou vás pronásledovat různá nedorozumění nebo časová zdržení na cestách. Neberte si žádné velké úvěry a neinvestujte. Hvězdné nebe nám nabízí čas na rozmyšlenou. Máme před sebou několik dnů, kdy si budeme moci vše pořádně promyslet.

Pátek 13. 5.

Vnitřní síla, odhodlání i schopnost fyzické regenerace budou provázet tento den. A také soustředěnost a cílevědomost. Dařit by se mělo znamením Berana, Býka a Kozoroha. A na nešťastný pátek 13. nevěřte. Číslo třináct má trochu i jinou symboliku.

Sobota 14. 5.

Intenzivní emoce i sexuální vášně mohou ozdobit tuto sobotu. Zejména znamení Štíra a Býka mohou prožít vzrušující a dlouhou májovou noc.

Neděle 15. 5.

Sváteční den, ve kterém jsme schopní dělat zázraky. Soucit a láska nám budou stát po boku. Nepřipouštějte si žádné staré smutky a nebuďte k sobě zbytečně tvrdí.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

Tento týden by vás mohla zajímat i tato témata:

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.