7 předpovědí pro sedm příštích dnů. Jaký bude tento týden podle horoskopu?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které nám hvězdné nebe nabízí.

Denní průvodce na týden od 9. května pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 9. 5.

Pondělí přeje akci. Beze strachu a s velkou odvahou se můžete pustit do práce a vyřizování všech svých záležitostí. Pozor jen na zbytečnou soutěživost. Hvězdy budou fandit znamení Ryb a Býka. K večeru vás mohou přepadnout menší chmury nebo splíny.

Úterý 10. 5.

Do energie a aktivit včerejška se dnes přimíchají i jemnější energie – soucit a láska. Dnes je planeta Jupiter naposledy ve znamení Ryb, vrátí se do něj až 28. října. Od zítřka bude nebeský dobroděj držet palce všem ohnivým znamením – Beranu, Lvu a Střelci.

Středa 11. 5.

Emocionální napětí a duševní nevyrovnanost dnešního dne zkuste stabilizovat pomocí usilovné práce. Dokážete se tak lépe vypořádat s náročnými požadavky vašeho okolí. Dnes vstupuje planeta štěstí Jupiter do znamení Berana a na půl roku bude přát štěstí všem ohnivým znamením. Ale každý z nás bude mít šanci si vybojovat štěstí v nějaké důležité životní oblasti.

Čtvrtek 12. 5.

Přemýšlivý den, ve kterém se nám podaří pochopit naše vnitřní motivace a srovnat se se svými pocity. Den, který přeje každodenní rutině. I takové dny jsou užitečné. Ode dneška planeta Merkur mění svůj pohyb z přímého na retrográdní. Tato zdánlivá změna pohybu s sebou nese varování před podepisováním důležitých smluv. Mohou vás pronásledovat různá nedorozumění nebo časová zdržení na cestách. Neberte si žádné velké úvěry a neinvestujte. Hvězdné nebe nám nabízí čas na rozmyšlenou. Máme před sebou několik dnů, kdy si budeme moci vše pořádně promyslet.

Pátek 13. 5.

Vnitřní síla, odhodlání i schopnost fyzické regenerace budou provázet tento den. A také soustředěnost a cílevědomost. Dařit by se mělo znamením Berana, Býka a Kozoroha. A na nešťastný pátek 13. nevěřte. Číslo třináct má trochu i jinou symboliku.

Sobota 14. 5.

Intenzivní emoce i sexuální vášně mohou ozdobit tuto sobotu. Zejména znamení Štíra a Býka mohou prožít vzrušující a dlouhou májovou noc.

Neděle 15. 5.

Sváteční den, ve kterém jsme schopní dělat zázraky. Soucit a láska nám budou stát po boku. Nepřipouštějte si žádné staré smutky a nebuďte k sobě zbytečně tvrdí.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

Tento týden by vás mohla zajímat i tato témata:

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.