7 předpovědí pro sedm příštích dnů. Jaký bude tento týden podle horoskopu?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí.

Denní průvodce na týden od 16. května pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 16. 5.

Výrazné pondělí. Brzy ráno proběhl úplněk ve znamení Štíra, který některým z vás zahoupal s emocemi, probudil touhu po sexu a možná odkryl i nějaké dávné rodinné tajemství. Svým vlivem zasáhl zejména znamení Štíra, Býka, Vodnáře a Lva. Úplněk doprovázelo i částečné zatmění Měsíce, které většinou přináší zlomové a klíčové události, jejichž význam však plně doceníme až v budoucnosti. Bezprostřední vliv tohoto výjimečného úplňku můžete pociťovat ještě po několik následujících dnů.

Úterý 17. 5.

Skvělé úterý, které v sobě nese jemnost, něhu a laskavost. Podporuje i v těch bojovnějších z nás ženštější vlastnosti, jako jsou smysl pro krásu a harmonii. Zejména znamení Berana a Střelce mohou být přílivem jemných citů až zaskočena.

Středa 18. 5.

Dnes odpoledne vstoupí Luna do znamení Kozoroha. Probouzí smysl pro řád a organizovanost. Po následující tři dny můžete být ve svých emocích zdrženlivější a pro druhé možná i nepřístupnější. Pocítíte však touhu něčeho dosáhnout, vytvořit něco hmatatelného a důležitého. Vyhýbejte se ale tvrdosti k sobě i svým blízkým.

Čtvrtek 19. 5.

Výrazný den. Vaše síla a energie je posilována. Díky jarnímu slunci a jeho světlu máte chuť i pevné odhodlání zdolávat všechny překážky. Končí bezmoc a začíná akce, alespoň pro tento čtvrtek určitě. Hvězdy nejvíce přejí znamení Kozoroha, Býka a Ryb.

Pátek 20. 5.

Hvězdné nebe vám na tento pátek nabízí skvělé energie. Sílu, vytrvalost, naději, víru i lásku. Pokud toužíte i po fyzickém projevu milostných citů, dnes je před vámi skvělá noc plná vášnivého sexu.

Sobota 21. 5.

Dnes brzy ráno vstoupilo Slunce do znamení Blíženců a nám všem pro příštích třicet dnů nabízí všestrannost, mentální i fyzický pohyb, duševní čilost a nekonformnost. Dařit se pochopitelně bude zejména vzdušným znamením, ale ani ohnivci zvěrokruhu nepřijdou zkrátka.

Neděle 22. 5.

Velkorysost a optimismus budou provázet tento sváteční den. Nad některými z vás dokonce přidrží ochrannou ruku samotní andělé. Týká se to zejména znamení Berana a Blíženců. Ta mohou prožít zvláště radostnou a duchovně povznášející neděli.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

Tento týden by vás mohla zajímat i tato témata:

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.