Adela Vinczeová s manželem mají důvod k úsměvu. Dočkali se vytouženého miminka

Slovenská moderátorka Adela Vinczeová (42) a její neméně slavný manžel Viktor Vincze (31) zažívají velkou radost. Po dlouholetém řešení problémů s početím se dočkali potomka. Miminko mají doma už několik týdnů a ze slov sympatické moderátorky vyplývá, že uchovávání jeho soukromí tentokrát není jen rodinným rozhodnutím.

Adela Vinczeová a Viktor Vincze se museli během problémů s početím potýkat také s nesčetnými dotazy veřejnosti, kdy už konečně založí rodinu. Moderátor slovenské zpravodajské relace pak byl nucen požádat fanoušky, aby dotazy na téma dětí nadále nevznášeli.

Přiznání neplodnosti

„Už se nechci dívat na to, jak se mé manželky neustále někdo ptá ‚kdy už‘? Začalo to před lety, vrcholilo před naší svatbou a pokračuje dodnes. Jako kdyby to byla nějaká běžná otázka o počasí. A jako kdyby bylo nějakou její povinností mít dítě,“ napsal před více než 5 lety na sociální síti.

Pro manžele bylo početí a těhotenství velmi citlivým tématem a množící se dotazy jejich psychickému rozpoložení nepřidávaly. V soukromí řešili problémy, do kterých nikdo nemohl vidět. I pro klid svůj a své manželky se pak Vincze rozhodl říct, co stojí za tím, že potomka nemají.

„Problém otěhotnět přitom není ženský problém. Je to problém párů. A stále častěji je potřeba ho řešit na straně muže. Toto je i náš případ. Kvalita a počet spermií se u mě blíží k hranici neplodnosti. Také jsem byl překvapený. I z toho, že muži mají dnes mnohem větší problém, než si připouštějí,“ dodal tehdy.

Dočkali se miminka

Adela Vinczeová, dříve Banášová, po miminku dlouho toužila. Počít se jí podařilo s bývalým partnerem, nakonec ale bohužel potratila. Její sen o dítěti se nyní splnil, a ač ona sama ani její manžel nejsou biologickými rodiči, jsou šťastní. V tuto chvíli však nejenže chtějí, ale především musejí jakékoliv detaily držet v tajnosti.

„Děťátko máme doma asi měsíc. Nemůžu o něm ale nic konkrétně prozradit. Museli jsme podepsat mlčenlivost, že nemůžeme prozradit jeho věk, jméno, pohlaví ani odkud je. Je to v procesu, dítě nám ještě oficiálně není přidělené, proto je to ještě velmi citlivé,“ řekla slovenskému deníku Plus Jeden Den.

Viktor Vincze byl v minulosti v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.