Celebrity

29. září 2024 08:30

Tomáš Durčák

Amber Heard začala s dcerou ve Španělsku nový život. Plánuje návrat k herectví

Po prohře v jednom z nejsledovanějších soudních sporů všech dob s expartnerem Johnny Deppem se Amber Heard zcela stáhla z očí veřejnosti. A nejen to, opustila i rodnou Ameriku, aby s dcerou Oonagh Paige začala nový život ve slunném Španělsku. Zde ji nyní po delší době zachytili fotografové, jak tráví čas s tříletou dcerou.

Amber Heard se po zdrcující soudní prohře v enormně sledovaném soudním sporu s Johnny Deppem rozhodla zcela zmizet z hledáčku médií. Její pověst ve Spojených státech byla zdánlivě nevratně zničená, a tak i s dcerou zamířila přes oceán, aby začala zcela znovu s čistým štítem ve Španělsku. Nejprve nějaký čas pod falešným jménem strávila na Mallorce, a nakonec se v září 2022 usadila v Madridu, kde vychovává malou Oonagh Paige.

Čtěte také: Viděl jste někdy penis Johnnyho Deppa? Bodyguard odpovědí rozesmál soudní síň

Ta se narodila v dubnu 2021 skrz náhradní mateřství a o tom, kdo je její otec, Amber nikdy nepromluvila. Jakožto matka samoživitelka je však pyšným rodičem. „V současnosti se snaží věnovat především své malé holčičce. Soud jí vzal mnoho času s dcerou, takže se nyní těší na léto s ní a rodinou,“ citoval letos v červnu magazín People insidera, podle něhož je Heard „stále naštvaná“ z finálního verdiktu soudkyně.

Naposledy byla expartnerka Johnnyho Deppa s dcerou na dětském hřišti zachycena v říjnu 2023, přičemž působila, že se má vcelku dobře a nový život jen s malou Oonagh si vskutku užívá. Nové snímky to opět potvrzují, byť Amber nepochybně prožila velmi složité období. Prohraný soud ji totiž stal nejen pověst, ale de facto i velmi dobře rozjetou hereckou kariéru, kterou odstěhováním do Španělska prakticky ukončila.

Mohlo by vás zajímat: Deppova exmanželka zatáhla do sporu i jeho dceru: Brečela a měla záchvat paniky

A byť na několik posledních let herečka svou kariéru, jež ji dostala až do komiksových blockbusterů Aquaman či Liga spravedlnosti Zacka Snydera, pověsila na hřebík, nyní podle všeho pokukuje po možném návratu. Nadále je aktivní na svých sociálních sítích včetně TikToku, kde pravidelně postuje snímky s dcerou. V loňském roce se objevila ve snímku Aquaman a ztracené království a podle všeho ji čeká práce na dalších projektech.

Soudní proces Amber Heard a jejího expartnera Johnnyho Deppa byl v roce 2022 extrémně a globálně sledovanou událostí:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.