Po dlouhé době má úsměv na tváři. Amber Heard po soudu s Deppem září ve Španělsku

Na jaře letošního roku se odehrával ostře sledovaný soud Johnnyho Deppa (59) a Amber Heard (36). Bývalí manželé se navzájem žalovali za pomluvu. Verdikt herečce radost neudělal, svému ex musí zaplatit odškodnění ve výši 10,4 milionů dolarů, což je zhruba 240 milionů korun. Takovými penězi ale údajně nedisponuje. Odjela se tak odreagovat na dovolenou do Španělska.

Soudní spor mezi Johnnym Deppem a jeho ex manželkou byl letos nejsledovanější událostí svého druhu. Herec jako odškodnění za pomluvu požadoval 50 milionů dolarů, Amber pak v protižalobě požadovala za pomluvu hned dvojnásobek. I když jí má Depp zaplatit dva miliony, soud pro ni byl velkou prohrou, ona mu má zaplatit pětinásobnou sumu.

Amber Heard se napříč sociálními sítěmi stala terčem posměchu za grimasy a výroky, kterých u soudu předvedla víc než dost. Posměchu se nevyhnuli ani její právníci. Prohra pro ni pak byla poslední kapkou. Její právnický tým navíc potvrdil, že 10,4 milionu, které má vyplatit Deppovi, herečka ani nemá.

Španělské odreagování

Krátce po vynesení verdiktu Amber Heard prodala svůj dům se třemi ložnicemi a třemi koupelnami v Yucca Valley v Kalifornii. V roce 2019 ho koupila za 570 000 dolarů, prodala ho za 1,1 milionu dolarů. I když penězi na vyplatnění odškodného svému bývalému manželovi nedisponuje, radosti běžného života si rozhodně neodpírá.

Společně s malou dcerou, kterou herečce porodila náhradní matka, odletěla na dovolenou do Španělska. Zřejmě tak učinila za účelem odreagování od následků soudu, kterým stále čelí. Nejenže nemá finance na odškodné pro Deppa, ale nemá ani na zaplacení soudních výloh.

Minulý týden Amber Heard znovu vyměnila svůj tým právníků. Jak informoval deník Daily Mail, za jeho pomoci chce dvě pojišťovací firmy přimět k tomu, aby zaplatily všechny její výdaje spojené s procesem.

První úsměvy

Od počátku soudního procesu neviděla veřejnost Amber Heard s úsměvem na tváři. Ani při rozhovoru s NBC News se jí koutky rtů nezvedly. „Do smrti budu stát za každým slovem, které zaznělo v mé výpovědi,“ řekla. Zároveň pak svého bývalého manžela obvinila z toho, že se pokoušel uplatit porotu. Ta podle ní byla ovlivněna děním na sociálních sítích.

Herečka proti verdiktu podala odvolání, červnovým rozsudkem pro ni spor neskončil. Vypadá to, že ve Španělsku se jí s malou dcerou po boku podařilo přijít na jiné myšlenky. Společně s přáteli ji vzala na dětské hřiště a sledovala, jak si užívá radostí dětského světa. Sama se s ní pak posadila na houpačku a po dlouhé době vypadala opravdu šťastně.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.