Seriály a filmy

21. října 2024 14:59

Žaneta Dernerová

Anastasia Trmal Chocholatá má slavnou seriálovou rodinu v podobě Řandové a Dvořákové

Volání rodný hroudy – Kamarádi (1)

Herečku Anastasii Trmal Chocholatou uvidí televizní diváci už brzy jako okatou úřednici Veroniku oplývající „superschopností“. Pouhým pohledem dokáže očarovat kohokoli. Co všechno na ni čeká v novém seriálu o kamarádství? Jaká je její rodina? A co je důvodem jejího náhlého rozhodnutí přesídlit z hlavního města do rodné vísky? Podívejte se již nyní na exkluzivní ukázky.

Tři kamarádi z dětství, Veronika (Anastasia Trmal Chocholatá), Petr (David Gránský) a Oliver (Jan Komínek), se sice rozběhli do světa, každý do jiné části republiky, ale pravidelně se jednou za čtrnáct dní scházejí v oblíbeném baru v Praze. Mají se rádi a vědí o sobě všechno (nebo si to alespoň myslí).

Sledujte nový seriál Kamarádi v úterý a ve čtvrtek ve 20:15 na Primě nebo online na prima+

Anastasia Trmal Chocholatá v seriálu Kamarádi

Půvabná blondýnka Veronika dostane pracovní nabídku vrátit se do rodné obce Stráně a stát se místní zastupující starostkou. Nejprve se tomu všichni tři jen zasmějí. Jenže pak se mladé ženě zhroutí kvůli nevěře vztah a návrat domů se zdá být přesně tím, co potřebuje. S nadšením se vrhá do nového úkolu. Pochopí, že v rámci obnovy společenského života je nezbytné znovu otevřít místní hospodu. A zajistit pro obyvatele lékařskou péči. Což by mohli zařídit právě její dva nejlepší přátelé.

Verče se nakonec oba podaří přesvědčit, aby s ní do projektu „zachraň rodnou vesnici“ šli. Alespoň na chvíli. Společně pak oslovují a přemlouvají další lidi, místní i ty, co už odešli, aby se vrátili domů a pomohli jim z vesnice vybudovat hezké místo pro život.

Čtěte také: Šťastný táta Karel Zima ukázal nejmladšího syna. Roční Eliáš zastínil herecké hvězdy

Tím Veronika nevědomky překazí plány ve vsi usazenému podnikateli Majerovi. Ten jednak hodlal koupit dům Veroničiny matky a přilehlé pozemky, jednak měl v úmyslu rozšířit své impérium o další pozemky. A aby to bylo ještě komplikovanější, jeho syn David padne blondýnce do oka hned v prvním díle seriálu Kamarádi, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě.

David je místní pohledný srdcoborec. Ministerská úřednice se zalíbí i jemu a zdálo by se tedy, že nic nebrání jejich společnému štěstí. Avšak překážky tu jsou. Jednou z nich je Davidova ambivalentní minulost – nikoli vlastní vinou má pověst muže, který dokáže ženy pouze zneužívat a využívat. A pak je tu ten malý problém s tím, že je David synem Veroničina protihráče Majera.

Rodina Veroniky

Pavlína Lišková – matka Veroniky (Regina Řandová)

Skutečně mateřská postava, která má pochopení jak pro své dvě dcery, tak i pro jejich kamarády a nápadníky, což s sebou někdy nese diplomaticky komplikované situace. Díky svému všeobjímajícímu pochopení není jako jediná součástí ani jednoho z ženských znepřátelených táborů. Hodná ženská, skvěle peče a zavařuje, má ale vážné zdravotní problémy se srdcem, které tají před svým okolím.

Karolína Lišková – sestra Veroniky (Anna Dvořáková)

Zlobivá holka, rebelka, kterou vyrazili ze školy. Vrací se domů, kde musí najít sama sebe – a najde se v pekařských a cukrářských pracích. A díky tomu všemu se z ní časem stane ideální protějšek kuchaře Olivera.

Podívejte se v exkluzivní ukázce na okamžik, kdy Veronika odhalí přítelovu nevěru, čímž začne nová etapa jejího života v rodné obci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 10. 2024

Dobré zprávy o úspěších v kariéře mohou u vás doma vyvolat rozruch. Návštěvy, zejména muži a mladí lidé, by mohly přicházet a odcházet po celý den a pravidelně by mohly přicházet vřelé a láskyplné hovory. Možná se budete chtít pustit do nějaké práce v domácnosti, třeba do úklidu, výzdoby nebo i drobných oprav, ale vyrušování vám může stát v cestě. Užívejte si společnosti. Vždycky můžete zítra udělat, co je třeba.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.