Andrea Bezděková utnula spekulace o rozchodu. Se Sebastianem vyrazili na koncert

Poslední týdny se spekulovalo o rozchodu modelky Andrey Bezděkové (30) a muzikanta Sebastiana Navrátila (32). Předmětem spekulací byla nevěra, v důsledku které mělo dojít ke rvačce. Nyní však mladý pár utnul všechny debaty fanoušků o možném rozchodu, když sdíleli společnou fotku. Dvojice si společně vyrazila na koncert světoznámé kapely Coldplay.

„Dva spokojení fanoušci,“ napsala Andrea Bezděková ke společnému snímku, který sdílela se svým partnerem Sebastianem na sociální platformě Instagram.

Hudebník a modelka se ve společnosti bok po boku ukázali na koncertě populární skupiny Coldplay. Jedná se o jejich první veřejné vystoupení od momentu, kdy se začaly šířit spekulace o možném rozchodu.

Ve spojitosti se vztahem Bezděkové a Navrátila se během uplynulých týdnů řešilo napadení zpěváka Miraie Navrátila, ke kterému došlo v Hradci Králové po koncertu Eda Sheerana. Případem se zabývá policie, která celou věc vyšetřuje jako ublížení na zdraví. Kdo je útočníkem, zatím není zřejmé, spekulace fanoušků, jimiž hýří sociální sítě i mediální prostor, ovšem nejčastěji zmiňují jméno právě zpěváka Sebastiana.

Čtěte také: Mirai je doma z nemocnice. Kamarádi mu přišli popřát k narozeninám, přinesli originální dary

Důvodem potyčky měla být údajná nevěra. Bezděková se prý měla s Miraiem vídat, zatímco její partner Sebastian byl mimo republiku kvůli natáčení reality show.

Nejenže se šířily informace o tom, že útočníkem je právě Sebastian, lidé hovořili i o rozchodu zpěváka s českou miss 2016 Andreou Bezděkovou. Dvojice však nyní sdíleným snímkem spekulace o rozchodu vyvrátila.

„Moc vám to spolu sluší,“ vzkázala fanynka v komentářích. Mnozí fanoušci se z fotografie páru radují, někteří ovšem už tolik ne. „Asi by všechny zajímala pravda. Ale tu se můžeme jen domnívat,“ okomentovala fanynka.

Mirai musel dva dny po napadení do nemocnice, kde jej ihned operovali:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.