Celebrity

14. srpna 2024 20:06

Tomáš Durčák

Mirai má po napadení problém s mluvením. Útočníkem má být kolega zpěvák

Mirai Navrátil se po hospitalizaci a operaci nachází zpět doma, kde oslavil 32. narozeniny. A právě k nim mu přišli popřát i další členové kapely, kteří přinesli řadu humorných dárků. Video z návštěvy však především odhalilo, že zpěvák má problém s mluvením. Mezitím sílí spekulace o tom, zda za jeho napadením nestojí další zpěvák, kterému se měl Mirai pokusit přebrat partnerku.

Po napadení zatím stále neznámým útočníkem a chirurgickém zákroku v ostravské nemocnici se nyní Mirai Navrátil s nadvakrát přeraženou čelistí zotavuje již v pohodlí domova. A právě sem za ním dorazili další členové kapely, aby mu popřáli dodatečně vše nejlepší k narozeninám. Nechyběly samozřejmě ani dárky jako třeba boxerská helma, Marlenka, kelímek se slámkou nebo přesnídávky, které nyní zpěvák musí kvůli svému zranění jíst zřejmě pravidelně.

Čtěte také: Posun v případu napadení Miraie: Policisté zahájili proti útočníkovi úkony trestního řízení

Co je však na celém videu z předání dárků, během nějž Navrátil podotkl, že by se mu kromě boxerské helmy hodil po koncertech pro jistotu ještě páteřák, neboli chránič páteře, nejzajímavější, je jeho mluva. Titanovou destičkou a šrouby vyztužená spodní čelist se zatím stále hojí a očividně mu ji komplikuje. Čímž se potvrzují spekulace, jež vyvstaly ihned na samém začátku, že takto vážné zranění čelisti by Miraiovi mohlo zkomplikovat i zpěv. Aspoň mu očividně nechybí dobrá nálada.

Zatímco se frontman populární kapely zotavuje a zároveň s kapelou oznámili, že letos neodehrané koncerty ze svého Mirai Summer Festu přesouvají na příští rok, přičemž fanouškům představili termíny, řeší se intenzivně také identita útočníka. Případem se zabývá i policie, která celou věc vyšetřuje jakožto ublížení na zdraví. Spekulace, jimiž hýří sociální sítě i mediální prostor, asi nejčastěji zmiňují jméno zpěváka Sebastiana.

Čtěte také: Útočníkovi na Miraie hrozí mimořádně vysoký trest, říká právník. Ve hře je vězení i ušlý zisk

Sebastian Navrátil je totiž partnerem české miss 2016 Andrey Bezděkové, která měla podle všeho právě Miraiovi učarovat. A to do té míry, že s ní byl již několikrát přistižen ve společnosti při něčem, co velmi připomínalo rande. Navíc v situacích, kdy byl buď ještě oficiálně se svou dnes již expartnerkou Michaelou Buschovou, anebo kdy Andrea již tvořila pár se Sebastianem. Ten tak měl mít velmi silnou záminku si to s kolegou z branže vyřídit. Zda všechny spekulace i údajné důkazy skutečně sedí, zřejmě nakonec bude muset zjistit až policie, jelikož všechny strany, jichž se týkají, srdnatě mlčí.

Mirai musel dva dny po napadení do nemocnice, kde jej ihned operovali:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.