Celebrity

16. srpna 2024 11:52

Tomáš Durčák

Expřítelkyně Miraie a Sebastiana promluvily. Oba pánové měli k Bezděkové blízko už dřív

Kauza okolo napadení zpěváka Miraie Navrátila stále nabírá na obrátkách a její rozsah už začíná připomínat menší kovbojku. Nově totiž k celé věci řekly své dvě ženy, které doposud mlčely, a jejich slova příliš nepomohla ani Miraiovi, ani Sebastianovi, který mohl mít na kolegu zpěváka podle fanoušků spadeno.

Mirai Navrátil se v loňském roce rozešel se svou dlouholetou partnerkou Michaelou Buschovou. Ta se o pár měsíců později začala objevovat po boku nového partnera, zatímco frontman populární kapely o rozpadu vztahu spíš tak trochu mlžil a nechtěl o celé věci příliš mluvit. Nyní se však Míša vrátila na scénu a tak trochu potvrdila domněnky a spekulace okolo údajné Miraiovy slabosti pro Andreu Bezděkovou.

Právě kvůli české miss 2016 Bezděkové má nyní údajně Mirai nadvakrát přeraženou čelist, kterou mu lékaři museli smontovat zpět pomocí titanového plátu a šroubů. Buschová sice k samotnému útoku nic neřekla, avšak prozradila, že Andrea v minulosti měla na zpěváka políčeno a chtěla jejich vztah zničit. „K té slečně bych se nerada vyjadřovala. Jen mohu potvrdit, že párkrát se nám snažila zničit vztah,“ citoval Michaelu Buschovou web eXtra.cz.

Michaela se s Miraiem měla rozejít během loňského léta a je otázkou, zda za rozpadem jejich vztahu nebyly i jeho pletky s Bezděkovou. Míša zároveň z logických důvodů odmítla spekulovat nad tím, kdo mohl jejího expartnera zákeřně napadnout a zlomit mu čelist. „Nemám k tomu co říci, už to jde mimo mě,“ nechtěla se Buschová, která si aktuálně užívá lásku a štěstí s novým partnerem, nijak vyjadřovat k postavě Sebastiana.

Aby toho však nebylo málo, objevila se ještě druhá žena, která pro změnu maličko zavařila právě zpěvákovi, okolo jehož jména se spekulace o identitě Miraiova útočníka točí nejčastěji. Ozvala se totiž také Barbara, bývalá dlouholetá partnerka Sebastiana, kterou podle všeho potkal více méně podobný osud jako Buschovou. Zpěvák ji totiž měl rovněž podvádět se svou současnou partnerkou Andreou.

„Nechci vypadat jako zhrzená bývalka, ale vzhledem ke všem okolnostem jsem se rozhodla, že už nebudu mlčet. Tvořili jsme spolu pár od roku 2013 do roku 2023. Co vím, tak se Sebastian tahal s Andreou v době, kdy jsme spolu byli,“ popsala Barbara eXtra.cz nevěru expartnera. „Dozvěděla jsem se to loni před létem. Sebastian odešel s Andreou na afterparty koncertu Adama Mišíka, který proběhl před rokem. Tak se ten kruh letos krásně uzavřel. Vtipná ironie osudu, svůj ke svému,“ vyčinila Sebastianovi expartnerka, kterou měl po deseti letech vztahu podvést.

Podle tvrzení obou dam to vypadá, že jak Mirai, tak Sebastian byli svým předchozím láskám nevěrní se stejnou ženou, Andreou Bezděkovou.

Celou rozvětvenou kauzu odstartovalo surové napadení, po němž skončil Mirai Navrátil v nemocnici a musel podstoupit operaci čelisti:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.