Celebrity

22. srpna 2024 15:30

David Laštovka

Anička Slováčková o svatbě s přítelem: Když ho požádám o ruku já, nevezme si mě

Anna Slováčková promluvila o nemoci a toxickém vztahu svých rodičů

Herečka a zpěvačka Anna Slováčková, která 22. srpna slaví 29. narozeniny, před několika měsíci oznámila, že je šťastně zadaná. Kdo je jejím současným partnerem a jak to měla s láskou v minulosti?

Anička Slováčková v současné době tvoří pár s baskytaristou své kapely Matějem Růžičkou. Pojí je dlouholeté přátelství, které před rokem přerostlo v lásku. Bydlí spolu, rozumí si a kromě hudby je spojuje i záliba ve vaření nebo podobný humor. Dcera Felixe Slováčka a Dagmar Patrasové si své soukromí pečlivě střeží a o svém příteli nechce příliš mluvit, webu Prima Ženy ale přiznala, že je ve vztahu spokojená.

Mohlo by vás zajímat: Felixe Slováčka trápí problém manželky s alkoholem. Anička s ní skoro nemluví, přiznal

Bude svatba?

Partner je pro ni také velkou oporou v boji s rakovinou. Anička dokonce nevyloučila svatbu a pokud by ji o ruku nepožádal on, zvažuje, že by to udělala sama. „Mám to v plánu, ale pokud to udělám, tak ho strašně naštvu a prý si mě nevezme. Obrala bych ho o tu příležitost. Takže to musím respektovat a doufat, že to udělá,“ prozradila s úsměvem v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

S Peroutkou jako spřízněné duše

V minulosti se spekulovalo o tom, že Anička randí s hercem a zpěvákem Milanem Peroutkou. Často spolu chodili do společnosti a působili jako spřízněné duše. Právě Milan byl prvním člověkem, kterému Anička sdělila, že onemocněla rakovinou. Že by je ale pojilo více než jen přátelství, ani jeden z nich nikdy nepotvrdil.

Peroutka ženy vyměnil za muže

Peroutka, který měl vážnou známost například také s herečkou Michaelou Tomešovou, s níž chodil šest let, před rokem učinil coming out a uzavřel registrované partnerství s o osm let mladším Dominikem Roubínkem. Ten pochází z velmi bohaté rodiny. Jeho mamince se přezdívá Paní McDonald, protože vlastní velkou řadu franšíz tohoto řetězce. Deník Blesk ji dokonce označil za miliardářku. Anička byla mezi prvními, kdo Milanovi k jeho životnímu kroku pogratuloval.

Felix Slováček se svěřil, jak vnímá situaci kolem nemoci své dcery Aničky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 9. 2024

Členové rodiny dnes možná budou diskutovat o možné dovolené, Berani, ale každý chce jet na jiné místo. Mohlo by dojít k hádkám, které by diskusi připravily o veškerou zábavu. Možná byste si měli losovat slámu. Lepším řešením by mohlo být sepsat seznam všech nápadů, rozdat všem kopie a promyslet si to. Za několik dní o tématu znovu diskutujte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.