Báře hrozí výpověď. Důvod? Líbí se šéfovi

Dobré zprávy (22) – Normálně Báru balíš

Natálie Halouzková (22) se coby stážistka Bára zapsala ve slavné redakci jako šikovná a bystrá dívka, která svou konkurentku zcela jasně převyšuje. Přesto ji její nadřízený hodlá vyhodit. Ondřej v podání Vladimíra Polívky (33) si totiž uvědomil, že ho přitahuje, a vzrůstající náklonnost plánuje překvapivě vyřešit výpovědí. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Bára se už ve slavné redakci dostatečně rozkoukala a několikrát se jí podařilo dokázat, že je nejenom půvabná a cílevědomá, ale i velmi talentovaná začínající novinářka. Svou pohotovostí navíc dovedla zachránit i šéfa Ondřeje před pořádným průšvihem. Když se ocitl v ožehavé situaci s bývalou milenkou a jejich dotyky neunikly pozornosti jejího manžela, Bára bleskově zasáhla a představila se jako Ondřejova nová přítelkyně.

Proto když se televizní producent musí dle rozkazu vedení rozhodnout, kterou ze dvou stážistek vyhodí a kterou naopak zaměstná, vypadá to jako jednoduchá volba. Jenže není. Ne pro Ondřeje. Bára už pro něho není pouhou podřízenou. „Viděl jsem, že tě má celkem omotaného kolem prstu. Normálně ji balíš,“ uhodí Šimon na Ondřeje v dalším díle seriálu Dobré zprávy, na který se můžete těšit v pondělí večer na Primě. Jeho kamarád se však vzpouzí a zájem o Báru vehementně popírá. „Já Báru nebalím. Teď jsi mě pobavil. Já a stážistka?“ směje se nuceně.

Alkohol však odbourává zábrany a láme hradby mlčení. Proto i z Ondřeje po pár skleničkách vypadne pravda. „Samozřejmě se mi líbí. Proto ji potřebuju vyhodit,“ svěří se Šimonovi, který jeho smýšlení vůbec nechápe. „Mně se prostě nemůže líbit moje podřízená. Já jsem šéf, ona holka na začátku kariéry. Jak by to asi vypadalo?“ Moderátor s ním naoko souhlasí a doufá, že s čistou hlavou bude mluvit jinak. Jenže jak se zdá, Ondřej je rozhodnutý.

Čtěte také, jaká znamení zvěrokruhu mají ke konzumaci alkoholu blíž. Kdo je králem večírků a kdo neumí pít a měl by abstinovat?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.